O noua parcare aproape de centrul Sibiului. Un leu ora

Din joia acestei săptămâni, pe locul parcării ”părăsite” a Ambulanței sibiene, din imediata apropiere a străzii Constituției, va funcționa o parcare cu plată, unde au fost amenajate 61 de locuri pentru autoturisme. Parcarea a fost reabilitată în urma unui contract încheiat între Consiliul Județean Sibiu și SC Sinecon SRL, pentru suma de 584.000 de lei, cu TVA. ”Suprafaţa totală a terenului pe care s-a amenajat parcarea, situat pe str. Funarilor, nr.1, este de 1.689 mp, din care locurile de parcare ocupă o suprafaţă de 760 mp. Accesul în incintă şi către exterior este controlat prin intermediul unei bariere electrice, obiectivul fiind supravegheat video”, arată reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.
Taxa de parcare este de un leu pe oră. Veniturile vor fi direcționate înspre Spitalul clinic județean Sibiu, în administrarea căruia Consiliul Județean Sibiu va preda investiția, scopul fiind de a crește veniturile suplimentare ale instituției județene.

Comments

comments

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bsi_Hermannstadt

  Pe langa suma exagerata ca investitie, acum ca e amenajat terenul, poate fi si revendicat spre retrocedare.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  D.

  e trist ca stimabili consilieri, care au CV-urile pline de schimburi de experienta prin occident, nu au descoperit si ei parcarile verzi.
  asfaltam, betonam si gata

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  partea trista este ca pavajele alea cu gauri prin care iese iarba nu sunt produse de firme \”abonate\” la primarie, precum cele cu asfaltul 😉

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @ 1,2,3,4,5 si 6

  Daca se face , de se face? ca a costat x bani ca nu trebuie ca nu se amortizeaza, sunt convins ca fiecare din acesti \”indivizi \” de la 1..6 stiu cat costa un mc3 de asfalt , 1 mc3 beton , ora functionare excavator adica manopera plus salarii. De! e mai bine sa te transformi in mare critic, mai bine critic de arta …. ca nu este iarba, …..etc. \”niste tarani!\” vorba cantecului.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  foarte buna!

  nu doresc sa fac referire la costuri, dar parcarea e binevenita. de cate ori am avut nevoie sa parchez in zona, am avut mari probleme. acum poti merge la clinica Polisano si ai si unde parca.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @9

  Mai nene. eu faceam referire la parcarea mentionata mai sus. tu ai deviat de la subiectul \”noua parcare\” la subiectul \”parcarea la policlinicile din oras\”.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  Suma nu este enorma, este normala pentru o parcare in centrul orasului. As aplica la toate parcarile din zona centrala aceasta taxa, poate ca atunci ar fi mai multe locuri libere in aceasta zona. Parchezi, iti rezolvi problemele si ai plecat! Daca insa vrei sa stai pe o terasa sau sa vizitezi centrul orasului, parchezi in zona 2, unde cu 1-2 lei stai toata ziua! Normal, corect si avantajos!

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu

  Pareri…Pareri….fara sa stim!
  fotbalisti suntem,politicieni nu mai spun iote si constructorii,va intrebati oare ce debitati in parerile dumneavoastra?

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CSB

  Dupa un calcul simplu, Sinecon a incasat 278.84 RON / mp amenajat – a incasat 470967 RON, si a platit statului roman un TVA de 113032 RON. Habar n-am daca e mult sau putin, nu cunosc lucrarile facute, dar mi se pare ca nu aici e super afacerea, cu spagi si interese ( suma e putin peste 100000 EUR ). Pe langa asta, daca faceti o casa sau renovati un apartament, o sa vedeti ca in ciuda crizei, preturile la materiale si forta de munca nu sunt chiar asa jos. Deci chiar daca ar fi umflat pretul, nu e cu mult. Bucurati-va de parcare, bucurati-va ca merg banii la spitalul judetean ( o sa deserveasca mai mult Polisano decat Judeteanul, dar daca banii merg la Judetean e bine ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact