X

20 de scoli si licee participa la Competitia "Scoala MaST-Top"

În perioada 30-31 mai la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu se va desfăşura a III-a ediţie a Competiţiei „Şcoala MaST-Top”, în care s-au înscris 20 de şcoli şi licee din judeţul Sibiu, dintre care 10 vor fi desemnate caştigătoare. Acestea vor primi titlul de „Şcoala MaST – TOP”şi un premiu constând dintr-o trusă MaST – trusa având componentele necesare activităţii practice desfăşurate la orele de matematică, fizică, chimie, biologie, informatică şi educaţie tehnologică.

“La nivelul fiecărei şcoli înscrise în competiţie au fost constituite unul sau două ateliere de inovare şi creativitate MaST. Un atelier este format din director/director adjunct sau profesor metodist/responsabil comisie metodică, 2 – 3 profesori cu specializarea în domeniul MaST şi un număr maxim de 10 elevi. Competiţia constă în prezentarea, în cadrul unei expoziţii, a rezultatelor proiectelor pe care elevii le-au realizat în domeniul matematicii, ştiinţelor, informaticii şi educaţiei tehnologice. Proiectele MaST pot aborda orice tematică cu condiţia ca echipa să demonstreze că a fost necesară utilizarea mai multor discipline din aria MaST – matematică, fizică, chimie, biologie, informatică, educaţie tehnologică”, spun organizatorii.

Competiţia de proiecte MaST se adresează elevilor din şcolile generale şi din licee, de aceea vor exista două secţiuni adresate celor două categorii de vârstă. Competiţiei „Şcoala MaST-Top” este organizată în cadrul proiectului POSDRU – MaST NETWORKING, Calitate În Dezvoltarea Competenţelor Cheie De Matematică, Stiinţe si Tehnologii, la care ISJ Sibiu este partener.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact