Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Defileul Jiului se inchide circulatiei. Traficul va fi deviat pe Valea Oltului!

Defileul Jiului, între Bumbeşti Jiu şi Petroşani, va fi închis circulaţiei din 24 iunie până în noimebrie, în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 9.00 şi 18.00, pentru efectuarea unor lucrări, traficul urmând să fie deviat.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, circulaţia pe DN 66, între localităţile Bumbeşti Jiu - Petroşani, va fi închisă în perioada 24 iunie - 1 noiembrie, în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 9.00 şi 18.00, pentru efectuarea unor lucrări.

"În acest interval traficul rutier se va desfăşura deviat, în ambele sensuri. Pentru relaţia Târgu Jiu - Petroşani şi retur circulaţia va fi deviată pe DN 67, Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea - DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu - Sebeş - Simeria - DN 66 Simeria- Haţeg - Petroşani. În zilele în care circulaţia rutieră este închisă, circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie va fi permisă atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă", se arată în comunicat.

Pe drumul restricţionat vor fi amplasaţi piloţi de circulaţie, care vor ajuta la dirijarea circulaţiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 10 ani

superb! O autostrada prin munti ca si alternativa, ceva? Hai ca plateste rumanu si 50 de milioane de euro pe kilometru de autostrada, ca deh... Nu-i nimic daca o sa fie gata numai dupa ce se epuizeaza toate depozitele de petrol din lume, o sa avem si noi autostrazi pe atunci. Pana una alta, va recomand sa evitati Jalea Oltului cat mai mult posibil, mai ales in zilele de marti, miercuri si joi.
Raspunde

toma

Acum 10 ani

Milogule!stfu! Realizeaza importanta infrastructurii rutiere!! Comunist milog
Raspunde

picco

Acum 10 ani

Suntem constienti ca nu putem face treaba in ritm necorupt in Romania, dar macar se misca, incet, cate ceva in tara \'asta. Speram sa vedem rezultate bune.
Raspunde

OtVPlshaeL

Acum 10 ani

The phrase discouragement comes instantly in your thoughts, when Quotes Chimp concerns vehicle insurance policy. Thus do what stress and sleeplessness. It isn't people sense poorly about vehicle insurance policy it self. It is recognized by them as an essential expense. It Is The high-cost of automobile insurance policy which they're embarrassed with, along with worries the cost may carry on to have the roofing in a long time irrespective of the things they try and do to quit it.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus