Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Prezentari in Baia Neptun si la Palatul Brukenthal de la Avrig in ultima zi de Feeric Fashion Days

Festivalul Feeric Fashion Days a avut vineri prima zi liniștită din această ediție.

Hala unde se produc dropsurile Boromir i-a fost gazdă unuia dintre cei mai în vogă designeri sârbi ai momentului, Pedja Neric. Extrem de încântat de geometria spațiului, designerul sârb și-a prezentat noua sa colecție primăvară-vară într-un mod spectaculos. Cu liniile de producție funcționale și angajatele fabricii muncind printre modele, prezentarea a smuls ropote de aplauze.

La căderea serii, decorul medieval al Pasajul Scărilor a fost umplut până la refuz de frumos. După colecția de inspirație rusă de anul trecut, prezentată în depozitul de făină al companiei Boromir, Natalia Vasiliev a adus la Sibiu o nouă mostră de eleganță și grandoare.

Ziua de sâmbătă a debutat cu prezentarea colectivă a studenților secției de design vestimentar din cadrul Universității Lucian Blaga Sibiu. În decorul industrial al Halei Balanța, în prima prezentare, piesa principală a colecției a fost expusă publicului în mișcare, suspendată pe macaraua de mare tonaj a halei. Cristian Samfira a prezentat ultima sa colecție în Depoul CFR, iar în curtea Restaurantului Max, Florin Dobre a avut o prezentare masculină complet atipică.

Tot sâmbătă a început și Gala Feeric. Prima parte a galei a avut loc pe pasarela din Piața Mică, iar pe scenă au urcat creații aparținând designerilor Ana Maria Galan - Spania, A&S Negulescu, Maria Simion, Diane Părăian, Doina Gangan - Republica Moldova, Sandra Chira, Georgiana Nicolaescu, Bowtique și o prezentare de coafuri, Wella Trends by Luciano.

Duminică va fi o zi la fel de încărcată ca și cea de ieri. La ora 12:00, în Baia Neptun, studenții ULBS vor prezenta unele dintre cele mai bune piese de vestimentație realizate în ultimul an. La ora 16, în Palatul de vară al Baronului Brukenthal din Avrig va avea loc prezentarea semnată Bianca Popp, care a fost amânată din cauza ploii în prima zi de festival. Prezentarea se va desfășura pe cursul pârâului din apropierea Oranjeriei Palatului.

Tot la Avrig, echipa de creație Ioan Tămâian, Adriana Cazan, Olimpia Dobrotă și Rodica Slabu va prezenta colecția Cristalerie, începând cu ora 18:00, iar la ora 19:00 curtea Palatului va găzdui și prezentarea masculină a Adinei Buzatu.

Stilistul Adina Buzatu a pregătit, ca și anul trecut, pentru Feeric Fashion Days un concept surprinzător și plin de culoare. Aceasta demonstrează că moda trebuie să fie ințeleasă și abordată cu creativitate, nonșalanța și îndrăzneală. Ținutele original stilizate din cele 52 de branduri internaționale aflate în portofoliul TRENDS by Adina Buzatu se adresează unui public cu spirit liber, indiferent de stilul de viață al fiecăruia. Adina Buzatu este promotorul unui concept original în moda masculină. TRENDS îmbină calitatea excepțională a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizat în funcție de personalitatea, aspectul fizic și modul de viață al fiecărui bărbat dornic de o imagine corectă.

Feeric Fashion Days se încheie duminică seara, cu ultima parte a Galei Feeric.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus