Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Suie Paparude, Dennis Hidden si Freestylers au facut show la Fusion Festival

Ce-a de-a IV-a ediţie Fusion Festival 2013, care s-a desfăşurat în weekend la Gura Râului, a adunat pe palatoul de la baraj tineri veniţi din Bucureşti, Iaşi, Târgu Mureş, Cluj, Timişoara, Braşov, Botoşani şi bineînţeles din Sibiu.

Burner Greene, Mighty Boogie, Funky Drop, Freestylers şi Djubei au început festivalul vineri seara, iar pe lângă muzica bună care răzbătea din boxe, seara a fost completată şi de lasere şi proiecţii 3D, care au colorat barajul de la Gura Râului, dar şi mulţimea.

„Am venit din Timişoara şi e super că anul acesta noi timişoreanii am avut întrarea gratuită. Îmi place aici, e un pesiaj extraordinar, o muzică nu bună, foarte bună, care ai impresia că nu vine doar dinspre scenă, ci din pădure, din întreg pesisajul acesta verde şi plin de viaţă”, a spus Mihai, un tânăr de 23 de ani din Timişoara.

Seara de sâmbătă a adus poate cel mai aşteptat concert – Suie Paparude. Alexe Marius Andrei (Bean), Mihai Dobre (Hauteculture) şi Mihai Câmpineanu (Michi) au fost apaludaţi pentru fiecare melodie, iar timp de o oră, cât a durat concertul, băieţii au făcut să răsune la baraj piese ca „Vrei mesaj?”, „A fost odata”, „Cea mai buna zi”, „Armata verbală” şi „E suflet în aparat”.

„Am fost şi anul trecut la Fusion şi am ştiut că o să mă întorc şi anul acesta. Băieţii de la Suie Paparude ştiu să facă show şi se încadrează perfect în atmosefera asta cu lasere, platou întins în mijlocul naturii şi lume draguţă şi veselă”, a spus Oana, din Iaşi.

Tot sâmbătă seara pe scenă au urcat şi Dennis Hidden, Vlad Rusu şi Saraj care au oferit publicului cele mai noi mix-uri.

Şi ediţia din acest an a adus lasere, proiecţiile 3D şi efecte pirotehnice, printre acestea un moment special fiind oferit de de trupa de dans Gomorrah, care a pregătit un show special pentru această ediţie – Invaders.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus