Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Ghita Muresan vine la Zilele Baschetului Sibian

Singurul român care a jucat în NBA, Ghiță Mureșan, va petrece câteva ore alături de sibieni la terenurile de baschet din Parcul Tineretului, în 24 august la Zilele Baschetului Sibian. Mureșan va da autografe începând cu ora 12:30 și va povesti despre experienţa lui în NBA şi despre sportul cu inel. 
Campionatul de streetball Zilele Baschetului, organizat de ”Asociația al 6-lea jucător” va avea în acest an premii în valoare de 3.000 euro. Înscrierea echipelor este gratuită şi se poate face până miercuri, 21 august, trimitând un email la adresa [email protected]. Campionatul se va desfăşura la terenurile de baschet din Parcul Tineretului (24-25 august) şi în parcarea Shopping City Sibiu (31 august-1sept), în funcţie de categoria de vârstă. Informaţii suplimentare şi regulamentul campionatului de streetball se pot accesa pe site-ul www.csufans.ro.
Gheorghe Mureșan este cel mai cunoscut sportiv român, singurul român ce a jucat în NBA, liga profesionistă de baschet.  Recordul său pentru naționala României este de 42 de puncte, reușite într-un meci cu Suedia, în noiembrie 1992. În 1993 a pătruns în liga profesionistă nord-americană (NBA), evoluând cinci sezoane pentru Washington Bullets (1993-1998) și două pentru New Jersey Nets (1998-2000). În sezonul 1995-1996 a primit premiul NBA Most Improved Player Award.
Ghiţă Mureşan nu este singura surpriză din această ediţie Zilele Baschetului. Echipa de baschet CSU Atlassib Sibiu va avea un antrenament deschis publicului sâmbătă, 24 august, începând cu orele 18:00, la Sala Transilvania.
Prima întâlnire a fanilor CSU Atlassib Sibiu cu jucătorii va fi însă vineri, 23 august, ora 20:30, la Promenada Mall, acolo unde toţi iubitorii baschetului sunt aşteptaţi la o sesiune de autografe cu jucătorii CSU Atlassib Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus