Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Chiar daca e zi libera, o parte din serviciile administratiei locale vor fi deschise vineri

Câteva din serviciile publice ale municipiului Sibiu vor avea angajații la treabă și în cursul zilei de vineri, zi declarată liberă pentru bugetari prin hotărâre de Guvern. Vor fi deschise, prin urmare, Serviciul de administrare a domeniului public, Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân, Baia Neptun, Grădina Zoologică, dar și Centrul de informații pentru turiști. ”Și Cantina Municipiului Sibiu își va desfășura activitatea conform programului normal pentru a distribui hrana asistaților. Poliția Locală Sibiu, Spitalul de Pediatrie și Căminul pentru persoane vârstnice își vor desfășura, desigur, activitatea în mod normal", informează reprezentanții Primăriei Sibiu. Potrivit aceleiași surse, Serviciul de Evidență a Persoanelor va înregistra decesele vineri, 16 august, între orele 7.30-13.30.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus