Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Smart Hermannstadt Rock aduce cinci trupe pe sena din Piata Mare

"Smart Hermannstadt Rock" este un eveniment organizat de Ricky şi Elvin Dandel și de care sibienii se vor putea bucura în această seară. De la ora 20:00, în Piața Mare va răsuna un concert rock susținut de Ricky Dandel și invitații săi Elvin Dandel Band, RIFF, E-Motions, Sophie June şi The Noise.

Artistul spune că evenimentul se dorește a fi o "confruntare amicală" între două generații diferite, care vorbesc aceeași limbă, limba muzicii rock. Concertul va cuprinde piese în primă audiție, dar și compoziții celebre și va dura trei ore.

Proiectul "Smart Hermannstadt Rock" este conceput ca o continuare a ideii Europei unite prin mesajul muzicii, promovat în cadrul proiectului derulat în anul 2007 pe scena Capitalei Culturale Europene Sibiu. Întrarea la concert este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

8 comentarii

Victor

Acum 10 ani

Ricky, iti multumim ca nu ne-ai uitat!
Raspunde

rica dandal

Acum 10 ani

cine a redactat termenii si conditiile este un tampit. Cum poti sa ceri unui om, sa bifeze ca este de acord cu \"Pentru comentariile postate pe site, la rubrica denumită ”Comentarii” și situată la subsolul articolelor, utilizatorii garantează că se află cel puțin în una din următoarele ipostaze: este autorul respectivului material, este titularul drepturilor de autor pentru respectivul material, are consimțământul titularului dreptului de autor pentru a posta respectivele materiale pe site\". Ce fac acum, cer aprobarea scrisa, plictisitilor de la Turnul Sfatului , inainte de a scrijeli aici ceva?
Raspunde

bzn

Acum 10 ani

a fost cineva la paranghelia asta din piata mare?
Raspunde

@bzn

Acum 10 ani

au fost cioaba,baselu,ralu turcan,nelu cinstea,klausi sasalaul etc
Raspunde

@bzn

Acum 10 ani

A fost toata redactia Turnului
Raspunde

ggggg oooo

Acum 10 ani

bai besene tu faci parte din frustanti sibiului tot ce este sibian dai cu zoale si invective ,dute ba ca nu tetine nimeni la tine in cocina cu buda in fundu gradini ai venit aici la civilizatie ai primit casa ,servici de dat din clanta si tot improsti sibiul cu noroi aoucate de munca serioasa nu pupincuristu unui papagal ca si tine ,va da invidia pe dinafara ba se vede tot ce dai pe gura este din frustrare orcum seful tau tot 2-3 la suta va face la viitoarele alegeri si promit s-a candidez si eu numai s-a va depasesc scoru vostru ,dute repede ca se gata biletele la daccos
Raspunde

pia timisoara

Acum 10 ani

am fost in 15 august eu si sotul meu acolo, a fost extraordinar si ii pe acesta cale multumim sibienilor si in special lui elvin si ricky dandal, a fost super fain, felicitari sibienilor, organizatorilor
Raspunde

@6

Acum 10 ani

Frustratii.....bai tu esti omul brasovenilor..\"supt\"acoperire
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus