Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibiul ca un santier: 9 mai inchisa complet, lucrari noi pe Bahluiului

Strada Bahluiului intră în reparaţii de luni, 9 septembrie. Lucrările vor presupune repararea carosabilului, a trotuarelor, modernizarea iluminatului public şi crearea unui nou sens giratoriu la intersecţia cu Calea Dumbrăvii. Strada va fi redată traficului la jumătatea lunii noiembrie.

Un nou troson al străzii Vasile Cârlova se închide pentru reparaţii. Este vorba despre porţiunea dintre strada Ştrandului şi intersecţia cu strada Transilvaniei, pe porţiunea dintre strada Maramureşului şi strada Ştrandului fiind deja efectuate lucrările de reparaţii la carosabil şi trotuare, iar joi, 5 septembre se va aşterne primul strat asfaltic.  Constructorul estimează că până la sfârşitul lunii octombrie va finaliza lucrările de reparaţii pe această stradă, inclusiv conturarea definitivă a sensului giratoriu de la intersecţia cu strada Transilvaniei.

Pe strada 9 Mai continuă lucrările de modernizare. De joi, 5 septembrie până 14 septembrie se va închide şi tronsonul dintre strada Constituţiei şi strada Liviu Rebreanu pentru reabilitarea conductei de apă. Pentru a ajunge în Oraşul de Jos şoferii vor folosi strada Abatorului, strada Târgul Fânului şi strada Ocnei.

Lucrările continuă şi pe celelate şantiere. La carosabil se lucrează pe străzile Calea Poplăcii, Calea Cisnădiei, Turnului, Mărăşeşti, Poiana, Ştefleşti, Negoveanu. Se continuă şi lucrările de amenajare a sensului giratoriu de pe Şoseaua Alba Iulia, la intersecţie cu strada Turda. În cazul celor trei poduri din cartierul Tineretului, echipele constructorilor lucrează la fundaţii.

La reţelele de utilităţi se lucrează pe străzile Transilvaniei, Aleea Biruinţei, Dimitrie Cantemir, Octavian Goga, Gârlei, Maramureşului, Ştrandului, Triajului, Vasile Alecsandri, Ion Cătina.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Salvati Rosia Montana

Acum 10 ani

Miting in Piata Mare la ora 19. Duminica, 8 septembrie , la ora 17. Doar uniti suntem puternici! Va multumesc! facebook.com/events/622733087779554/
Raspunde

@1

Acum 10 ani

Mai terminati cu mitingurile astea de doi bani,la lucru cu voi lichele cumparate de nemernicii pdl-isti!!
Raspunde

Doua chestii:

Acum 10 ani

1. Daca tot spargeti strazile, bagati drecu in subteran cablurile alea odioase de internet, telefonie.etc 2. Daca tot ne-am apucat sa facem giratorii pe fiecare straduta si alee, nu ar fi rau sa impartiti soferilor niste pliante cu regulile de circulatie in interiorul sensurilor giratorii.
Raspunde

@2

Acum 10 ani

Deci protestatarii anti Rosia montana ar fi lichele cumparate de pdl-isti. Mare ti-e gradina Doamne! Si mie nu mi-au dat nimic pd-listi astia, muma lor....
Raspunde

Salvati Rosia Montana

Acum 10 ani

Pt cei care nu inteleg ce presupune acest proiect, ii rog sa urmareasca filmuletul acesta www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig
Raspunde

@4

Acum 10 ani

Ti-au dat,si inca cu varf si indesat(preturi marite,impozite uriase,taxe peste taxe si in general un viitor intunecat),ce te asteptai sa-ti dea,niste galeti portocalii goale?sau niste euroi din ”vanzari anterioare”??
Raspunde

Salvati Rosia Montana

Acum 10 ani

Urmariti ce a facut aceasta firma canadiana in Guatemala si Honduras. Daca vreti sa va moara copiii sau sa se imbolnaveasca foarte grav, ignorati aceste mesaje.
Raspunde

alex

Acum 10 ani

Sa renoveze strada arhivelor,magheru,tribunei,avram iancu .Arata oribil trebuie modernizate.
Raspunde

anonim

Acum 10 ani

Inca un santier in haosul din Sibiu. Dupa cum am mai scris santeiere facute in graba si fara cap. Gropi peste tot. 1. Inainte a se inceapa un santier sa termine celelalte definitiv 2. sa nu ramana gropi in speranta ca in urmatoarele luni se vor asfalta 3. sa terminam cu conceputl asta \"bine ca se face\". Cand se face ceva sa se faca cu cap si sa nu fie afectati grav locuitorii orasului. Noi dam banii ptr ca sa se faca si in plus mia platim si reparatiile masinilor noastre si mai ales mai platim si vizitele la medici din cauza prafului si a zgomotului In cocnluzie cetateanul Sibian plateste cu varf si indesat pentru aceste santiere si firmele de utilitati, gaz, curent, apaca canal isi bat joc de consumatori.
Raspunde

roman

Acum 10 ani

pe strada unde locuiesc s-a schimbat canalizarea s-a turnat pamant in groapa, apoi s-a adus pietris cu nisip. a plouat nisipul s-a scurs in canalizare a ramas pamantul care datorita apei s-a transformat in gropi. intreb si eu ca cetatean umil in ce fel s-a modernizat strada ca e tot de pamant. si eu platesc taxe si impozite
Raspunde

Cetatean de Sibiu

Acum 10 ani

Prea multe santiere, se incep altele cand celelalte nu sunt terminate si asaaaa se creaza haos in randul soferilor si locuitorilor acelor strazi. Sa speram totusi ca dupa toate aceste santiere, o sa fie bine si o sa avem liniste cativa ani. Aici ma refer la cei de la gaz, sper sa nu mai sparga vreo strada nou facuta pentru ca si-au uitat vreo surubelnita pe sub strada!!
Raspunde

egoistu

Acum 10 ani

ba da sunteti uni de parca le cautati tot unde este santier in lucru mergeti ,sunteti ca fata la maritat repede s-a nu se gate ,baiacestia mai mergeti si pe strazile finalizate si nu putine s-a vedeti adevarate opere de arta ,dar perpedes ca din viteza masini pe stazile facute perfect numai un pic s-a calci pedala de acceleratie si prinzi suta ,si va dau eu un intinerariu ,coboriti in orasu de jos si vedeti adevarate opere de arta ,ma refer la strazile ; faurului ,ocnei ,valeamare ,piata cibin etc urmeaza strada 9 mai si daca aveti rabdare ca asa se intimpla cind incepi o casa e deranj la inceput dar cind este finalizata este cu totu altceva ,bai la cine crezi ca le convine discomfortu santierelor s-au nu vedeti ca schimba toate utilitatile va baga canalizare de acea moderna s-a nu se mai infunde va face tot ce este necesar unei civilizati vestice ,asa suntem noi ne place fusereala si lucru de imagine repede si prost ,nu ati observat in vara asta ca singuru oras care nu a fost luat de ape la o ploicica mai zdravana a fost sibiul ,s-au nu va utati la stiri numai cind se spune lucruri rele despre sibiu ,ati vazut cum umblau aia din capitala cu vaporasu pe marile bulevarde a le capitalei ,constanta ,brasov ,craiova ,cluj si alte localitati cu pretenti ,aveti rabdare cine vreti s-a va plateasca pensile daca nu se fac investiti astea sunt locuri de munca au si ei un grafic care trebuie respectat sunt curios ce mai veti spune dupa finalizarea lucrarilr la ,calea poplaci ,calea cisnadiei ,bahluiului ,vasile aron etc plus intersectile functionale pe sistemu de GIRATORI devenim singuru oras cu un sistem de circulatie fluida si moderna ,aveti rabdare circotasi cu simbrie platiti de gugustuci vostri din disperare ca nu mai ajung la cascaval,si primaria sibiu spre deosebire de alte localitati are cascavalu mare criza va apasa aveti multe guri de hranit ca la asta va pricepeti cel mai bine nepotisme incuscriti pupat pe dinti ca familile mafiote ,ba mai lasati gargara si semnatu condici pe terasele din centru vechi al sibiului daca vrei s-a se gate santierele pune mina pe lopata si tirnacop s-a vezi cum se trnspira muncind nu numai comentari de babe cind se facea claca
Raspunde

@egoistu

Acum 10 ani

Draga prietene, iti recomand cu caldura cartea \"Ghid complet pentru un propagandist abject\".In Sibiu o gasesti doar la libraria Forumului German. Am rasfoit-o putin ultima data cand am fost la o audienta in biroul lui Johannis.Se pare ca sasu\' a inceput sa dezvolte o pasiune ciudata pentu tot ceea ce iese de pe gura aflata pe capul organului genital al contribuabilului de rand si mai mult decat atat ii place sa aplece gura si nu cu urechia la \"doleantele\" acestora. Probabil i se trage de la cate tone de sti tu ce primeste zilnic de la noi toti. In fine, revenind, in aceasta carte,la capitolul \"Postacul pe internet\" se spune ceva de genul ca atunci cand te apuci de un post ce vrea sa fi impotriva marii majoritati (cum ar veni sa urinezi contra vantului), nu incepi printr-o compunere de 3 pagini petru ca nu ti-o citeste nimeni.Mai intai incepi prin a agita spitritele prin fraze scurte. Populare pentru site-ul asta sunt:\"Plecati acasa rogojinilor,miticilor,oltenilor,etc[...]daca nu va convine\", ori \"S-au gasit astia din Iasov sa comenteze... moldovenilor!\" sau \" La munca putorilor nu la comentat pe internet !\"... intelegi ideea.Pe urma vezi care pica in plasa si incepe o disputa cu tine, iar apoi te apuci de bagat textele ce ti se dicteaza la telefon de la centru. Acum, in functie si de suportul tau intelectual, dar si de ce ti se cere de la acelasi centru referitor la targetul tinta ales, iti construiesti discursul cu mai multa sau mai putina vulgaritate si aroganta. Aici e riscant pentru ca daca esti foarte vulgar, impactul va fi doar asupra celor mai saraci cu duhul, pe cand restul nu te vor baga in seama, insa poata asta e si cerinta..intelegi ideea? Ca sa nu mai lungesc vorba, pune mana si citeste careta aia. De asemenea, intra in legatura cu postacul intitulat Joseph.Pentru tine el trebuie sa devina un model aspirational. A cam stabilit toate sandardele in materie de propaganda jegoasa prin Sibiu, insa sunt sigur ca prin perseverenta si ambitia, tu si altii ca tine o sa-i calcati usor,usor pe urme. Succes!
Raspunde

@13

Acum 10 ani

Tu pornesti de la premiza ca @12 chiar stie sa citeasca..imposibil..! Si ca sa il fac fericit pe postacul Joseph...uite recunosc.nu ii caracterizeaza pe sibieni prostia mirifica a lui @12.. E minunat..e o opera de arta ce trebuie pastrata..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus