Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Actualizare. O femeie gravidă are un traumatism cranio facial

Actualizare. O femeie gravidă are un traumatism cranio facial

Traficul este blocat în acest moment pe DN1, în zona clubului Extaz, după ce a avut loc o coliziune între trei autoturisme. Două victime sunt încarcerate.

Actualizare. O tânără gravidă de 28 de ani are un traumatism cranio facial și este transportată de un echipaj de tip B în Sibiu, au transmis reprezentanții SAJ Sibiu . O ambulanță de tip C2 transportă un pacient cu fractură deschisă la un membru inferior.

Un sibian, în vârstă de 50 de ani, este rănit. Acesta conducea autovehiculul care a produs accidentul. Traficul pe sensul Veștem-Sibiu se desfășoară pe o singură bandă de mers în mod alternativ, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știre inițială. Din primele cercetări, polițiștii rutieri au constatat faptul că 2 autoturisme s-au încadrat pe bandă regulamentar pentru a efectua virajul la stânga spre localitatea Selimbăr, iar în timp ce se asigurau pentru a efectua această manevră un autoturism i-a lovit din spate. Șoferul acestui autoturism se află în stare de ebrietate: 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Polițiștii rutieri asigură dirijarea traficului, în condițiile în care sensul de mers spre Sibiu este blocat.

ISU Sibiu intervine de urgență cu echipaje de descarcerare și pompieri militari. Din primele informații sunt 2 persoane implicate dintre care una încarcerată, anunță ISU Sibiu.

SAJ SIBIU a trimis de asemenea un echipaj de tip C2 și unul B.

69948297_3107954915912676_4075338611401162752_o

Foto: INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Luciana Lazăr

Vizualizari: 9691

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Tudor

Acum 4 ani

In aceasta intersectie trebuie de urgenta amenajat un sens giratoriu cu limitatoare de viteza inainte. In fiecare saptamana au loc aici accidente cu victime! Nu stiu si nu inteleg ce asteapta autoritatile!! Probabil sa moara cineva!!
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

De asemenea trebuie sanctiuni mai mari pentru soferi prinsi bauti la volan. Sa se mearga pana la retragerea dreptului de a mai conduce.
Raspunde

nam

Acum 4 ani

Mai bine giratoriu la drumul de Cisnadie, iar cine vrea sa mearga in Selimbar sa intoarca acolo (deci interzis la stanga, chiar separatoare de sens din beton). Si s-a rezolvat problema, mai putin cea a consumului de alcool la volan :).
Raspunde

Sibian SB

Acum 4 ani

Acum cateva minute un prieten imi trimitea niște reportaje făcute de Malin Bot, despre mafia psd, si imi zicea ca ce tara de kkt avem. I-am raspuns că țara e frumoasa, oamenii sunt problema. Un exemplu, chiar azi cu acest nenorocit beat la volan. Ce va pati? Cred ca știți raspunsul..
Raspunde

IOO

Acum 4 ani

Fara indoiala betivul este membru PSD. Asta vroiaia sa spui banuiesc... :)))
Raspunde

Sibian SB

Acum 4 ani

Nu, cel mai probabil este votant psd, asta voiam sa spun. Evident ca acum sunt ironic, ideea e ca daca tu esti membru psd, sau votant, un timp ar trebui sa cam stai ascuns si fara comentarii la ziare, asta avand in vedere ce distrugeri ati provocat, nu doar cu ponta si ultimii premieri inclusiv analfabeta, ci cu toate guvernele de ciuma rosie comunista din ultimii 30 ani. Asta voiam defapt sa iti spun, mai ales tie, iubitor de psd.
Raspunde

Sibian SB

Acum 4 ani

https://youtu.be/qnGDIG2DVRI ; https://youtu.be/uNk-83kOwxA ; https://youtu.be/gUI8kL0Sml0 ; si aici sunt filmuletele trimise de acel amic chiar inainte sa citesc de nenorocirea acelei femei gravide, si de amicu tau beat, de la psd. Vizioare plăcută. Astea-s realitățile României, plus deficitul urias, alungarea investitorilor, distrugerea instituțiilor publice (prin numirea unor retarzi la sefie, vezi prefectele Sibiului), distrugerea firmelor romanesti prin suprataxari si schimbari zilnice de legislații pe toate domeniile, prin licitatii trucate, promisiuni care din pacate inca f multi români au impresia ca psd chiar le-ar face in acest an cat mai au pana la parlamentare, si lista poate continua pana dimineața. Astea sunt realitățile si realizarile boierilor si baronilor tai din psd pe care ii pupi in cur cu orice ocazie. Partidu Comunist, transformat in Fsn, apoi in psdr, apoi in psd, ăsta e cel mai grav accident. Asta apropo de accident.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus