X

Vrei sa te bucuri de specialitatile americane? Festivalul "de Bun Gust" te premiaza

”De Bun Gust”, primul festival culinar internațional organizat la Sibiu, va reuni în centrul orașului reprezentanții mai multor bucătării din întreaga lume, inclusiv Statele Unite ale Americii. De altfel, la standul american poate fi folosit și premiul pus la bătaie de organizatorii evenimentului. Este vorba de un voucher în valoare de 100 de lei, care poate fi câștigat urmând câteva indicații simple. ”Dați like” paginii de Facebook a Festivalului ”de Bun Gust” și scrieți un comentariu la postul care anunță concursul. În cursul zilei de vineri va fi ales prin tragere la sorți câștigătorul voucherului, care va fi liber astfel să deguste din specialitățile bucătăriei americane, pregătite de bucătarii restaurantului New York.

Festivalul ”de Bun Gust” este un eveniment gustat de Turnul Sfatului fiind o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei și Casei de Cultură a Municipiului Sibiu. Sponsor al Festivalului este Metro Cash and Carry România, iar parteneri media sunt Kiss Fm, Antena 1 Sibiu și emisiunea ”Raluca și Răzvan”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  joseph

  Ăsta da festival, de-abia aştept să vie tailandezii şi vietnamezii ca să mă îndop cu gândaci copţi, clătite cu furnici , ostropel de pisică şi supă de liliac.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @1

  Ai uitat o delicatesă:creier pane de țînțar turmentat cu garnitură de tren ruginit și salată de șpițe-n barbă!așa ceva nu găsești oriunde ,va fi chiar coadă la standul ăsta printre sibienii rupți de foame-bon apetit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact