Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Zilele Culturale, editia de toamna: Aurel Tamas la Turnu Rosu

Sibienii și turiștii sunt așteptați duminică la Turnu Roșu la Zilele Culturale ale comunei. Ziua începe cu o paradă a portului popular de la ora 11.30, la Biserica din Turnu Roșu cu deplasare spre Căminul Cultural. Aici, de la ora 12.30, va avea loc un spectacol folcloric susținut de formațiile de dansuri populare din Turnu Roșu, Sebeșu de Sus, Racovița, Porumbacu, urmat de un recital oferit de elevii Școlii Populare de Arte Sibiu, clasa canto popular. Spectacolul va continua cu Ansamblul Profesionist “Cindrelul-Junii Sibiului” și soliștii Robert Târnăveanu, Viorica Telcean, Nelu Albu, Anca Mărginean și Alina Pinca, invitatul special fiind interpretul Aurel Tămaș. Tot duminică, cei doritori pot opta pentru un pelerinaj la pas spre Mănăstirea Turnu Roșu care va începe la ora 11 din fața Primăriei, pelerinajul fiind organizat de către Asociația Județeană de Turism Sibiu. Zilele CUlturale au începu la Turnu Roșu de sâmbătă, cu deschiderea oficială. ”Evenimentul a fost găzduit în Căminul Cultural, recent renovat cu fonduri alocate de către Consiliul Județean Sibiu. În sala plină ochi de copii și dascăli, veniți să vizioneze filme documentare puse la dispoziție de către Studioul Astra Film, au sosit să deschidă manifestările oficialități județene și locale: Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu, vicepreședintii Ioan Banciu și Marcel Luca, prefectul Ovidiu Sitterli, senatorul Nicolae Neagu, primarul comunei Turnu Roșu, Stelian Istrate, viceprimarul Grigore Mihaiu, precum și Constantin Morar, fiul al satului, fost președinte al Consiliului Județean Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă remis de Consiliul Județean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus