X

Accident mortal pe santierul autostrazii Orastie-Sibiu

Un muncitor şi-a pierdut viaţa într-un accident produs noaptea trecută la Sebeş, pe şantierul autostrăzii Orăştie-Sibiu, după ce a căzut în gol de la circa 20 de metri înălţime de pe un pod aflat în constructive, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, subcomisar Luminiţa Prodan, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că din primele cercetări a rezultat că un muncitor asfaltator, aflat în timpul programului de lucru pe un pod situat pe şantierul autostrăzii A3, în zona care traversează DJ 106K, a căzut din neatenţie printr-o deschizătură de la circa 20 de metri. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Valea Râmnicului, judeţul Buzău, a decedat la faţa locului.

În zonă s-au deplasat pentru cercetări şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba şi un procuror criminalist.

Accidentul de muncă de luni seara este cel de-al doilea soldat cu decesul unei persoane în luna septembrie pe şantierul autostrăzii Orăştie-Sibiu, pe lotul 2, între Vinţu de Jos şi Miercurea Sibiului. În urmă cu trei săptămâni, un agent de pază a murit pe şantier în zona localităţii Cut, după ce a fost strivit de un autovehicul de mare tonaj încărcat cu asfalt.

Pe lotul 2 al autostrăzii, care cuprinde 19,7 kilometri şi se întinde de la Vinţu de Jos la Miercurea Sibiului, lucrările sunt executate de Asocierea Straco Grup SRL – Studio Corona SRL Civil Engineering.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact