X

Cum suna mai bine: 999 butoaie de bere sau 50.000 de litri de bere?

În această seară, de la ora 18:30, primarul Klaus Johannis dă cep primului butoi de bere la Cibinfest și deschide oficial festivalul din Piața Mare. Edilul va ciocni o halbă de bere cu Andreas Huber, consulul onorific al Austriei la Sibiu, și Barbara Schofnagel, președintele Fundației Austria Pro România.

Conform organizatorilor, Cibinfest aduce anul acesta, pe lângă cel mai mare cort montat vreodată în Piața Mare, și un montagne rousse pe două nivele – o altă premieră la Sibiu – plus un întreg set de mașini de distracție. Separat, există și o ofertă culinară care include specialități bavareze, românești și ungurești, totul stropit cu aproximativ 50.000 de litri de bere. Sau 999 de butoaie, fără cel utilizat la deschiderea festivă. Atmosfera va fi asigurată de trupele Die Spatzen 2000 și Desperado.

”În fiecare zi vom avea de un program cultural simplu, dar care se bazează pe atmosfera create în cort”, a anunțat Andrei Drăgan, organizatorul Cibinfest.

Pază sporită

Securitatea la Cibinfest va fi asigurată de 16 specialiști, monitorizați de trei supraveghetori dintre care doi din Germania, cu experiență în evenimente de tip Oktoberfest. Scopul lor este asigure buna dispoziție și nu să deranjeze petrecăreții. Principiul este unul destul de simplu: beți câtă bere vreți și desfășurați-vă cum vă place, dar civilizat și fără a deranja pe alții. Dealtfel, pe fiecare masă din cort va exista notat numărul de telefon al agenților de pază.

Organizatorii au mai anunțat că odată ce va fi atinsă capacitatea maxima a cortului, de 3000 de locuri, accesul va fi temporar blocat pentru a evita supraaglomerarea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ss

  \”Edilul va ciocni o halbă de bere cu Andreas Huber…\”, adică naşul cu finul. Fain, astă seară dansăm în familie! Vine şi hina, ca să-i vadă naşul puţa?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pinochio si merele de aur

  si astia 3 din poza cine sunt ? sfanta treime ? presupun ca personajul din prim plan pleaca cu sacul cu bani ? ala in verde e portar ? ala carunt e prea stresat ? Germanosasificarea Ardealului de dupa Eminescu incoace, se face cu bere. A fost odata un neam si o tara, acum e o adunatura horcaita si porcita. Hai noroc Fritz, e cam trezita berea asta nemtzeasca ?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  BERE

  Bai frustratule recunoaste da nu mult ca iti place si tie ,bai adevarat succes national da balele si rautatea din voi circotasilor si libidinosi ce sunteti .astea 4 zile de petrcere adevarata aproape de ce se intimpla la octobar festu german ,pentru voi zile de cosmar stati cu plapuma in cap si va roadeti unghile ,bai sarantoc esti tu cu capu ,bai necalificatule nu vezi ca toti din marile si micile orase din tara au trecut la si ei la octobarfesturi locale ,dute si iai si pe prieteni tai la o tira de bulz ci niste brinza dospita la cultura voastra de spalare a creierilor ,ii prostiti pe aia de la sate fale ba drumuri si utilitati de oras nu adunari de spalare a creierilor ,apucate de marile proiecte ca de cind vati instalat o ti tot intrun chef mai treceti si la treaba serioasa ,ia exemplu lui johannis intru -n an de mandat a modernizat si asfaltat vreo 40 de strazi plus 15 GIRATORI in ritmul asta daca o tine asfalteaza si potecile din padure pe care te plimbi si vezi de pista aia de biciclete care duce pina la paltinisi

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @BERE

  Ești din ce în ce mai tare,mai hazliu și mai agramat,acuma lăsând gramatica deoparte m-ai făcut să râd în hohote.băă dar de străzile de pământ de la periferiile Sibiului când se apucă sasul tău viteaz?lasă tu potecile din pădure pe unde ai hoinărit degeaba,în loc să mergi la școală.băă dacă te tot plângi ca un milog ba că ai numai 400 roni pensie,ba că te-au oropsit guvernele,du-te și lucrează extra ceva,să mai faci un ban,dar internetu de unde ai bani să-l plătești,sau ți-l plătește herr?la cât l-ai lăudat pe klaus ar trebui să-ți ia un Bentley gt și să-ți ofere remunerație pe viață de vreo 2000 de euro pe lună!io zic ,că așa ar fi fair față de tine,oricum postează mai departe că le zici bine,abia mai râdem cu lacrimi ce dreaq!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mere le de auuu r @BERE

  cum rasare frustrarea din om prin propriile cuvinte, descrie evenimente unice din viata lui, ca statul supt plapuma si rosul unghiilor ca altceva nu il ajuta mintea. sa fim seriosi daca ai stii tu de horele romanesti si de petreceri cu berbecuti si vin la damigeana, melteanule, pacat ca nu te duce bibilica decat pana la chioscul de la colt de unde iti cumperi bere rasuflata la Doza.
  Pentru toti oamenii cu probleme de rinichi medicul recomanda bere. Si uite asa se invarte pamantul cu toate geniile astea marete in spate. Noapte buna sateni ca ziua va e mancata de incompetenta. Big heil :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact