Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Johannis despre cazurile Vosganian si Dragnea: Noi traim din imaginea publica

Primarul Klaus Johannis a evitat să facă o comparație între situațiile fostului ministru al Economiei, Varujan Vosganian și actualul vicepremier Liviu Dragnea, ambii urmăriți penal, explicând că fiecare are propriul mod de a-și proiecta în viitor cariera politică. ”Este greu de comparat situații de acestea. Fiecare are situația lui de anumit tip și o prezintă în felul lui. Noi din asta trăim, din imaginea publică pe care o avem și fiecare o gestionează cum crede mai bine”. Întrebat dacă este ”fair-play” ca un ministru să-și dea demisia, iar celălalt să rămână în funcție, Johannis a răspuns: ”Nu are nicio treabă cu ”fair-play” este modul în care respectivul politician crede că va fi văzut mai bine sau mai puțin bine sau cumva crede că are importanță gestul respectiv în viitorul carierei sale politice”.
Johannis susține că PNL nu i-a cerut fostului ministru Vosganian să demisioneze, și nici colegii din PSD. ”Nu. Partidul nu i-a sugerat domnului Vosganian să demisioneze. (...) Dimpotrivă, oamenii au simpatizat cu Vosganian fiindcă noi nu am fost convinși de ce a fost scris în dosar. Asta nu a contat, vorbesc doar așa de relația interumană”, a mai spus Johannis.
Senatorii au respins cererea de ridicare a imunității lui Varujan Vosganian, în vederea începerii urmăririi penale în cazul sau. În cele din urmă, Vosganian și-a dat însa singur demisia.
Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, de către procurorii DNA, pentru tentativă de fraudă la referendum. Dragnea este acuzat că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, și-ar fi folosit autoritatea și influența în scopul obținerii unei prezențe de minimum 60% la votul de la referendum, care să garanteze validarea acestuia, potrivit DNA.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Frii Jiji

Acum 10 ani

draga klauzi te asteptam la bulau. ia-l si pe dragnea si \'fo doo kile de vasilina ca sa aveti rectul lunecos, asta da bine la imagine.
Raspunde

bulau

Acum 10 ani

bai perversule la bulau prieteni tai ;berceanu ,nastase 9 case ,videanu ,anastase ,udrea ,hrebenciuc ,boc ,basescu si alti mafioti la bani publici nu johannis ca asa vreti voi astia de la sud si circotasi sibiului ba asta nu a furat si rezultatele se vad cum iesi din casa ,numai cum voi astia purtati ochelari de cal nu vedeti spagarilor ati nenorocit o tara intreaga si acum il vrei la bulau pe siungura speranta a tari de acea va este frica de o eventuala numire ca prim -ministru ,atunci s-a vedeti dosare penale pe voi grupuri mafiote zise partide politice ba desteptativa si lasati orgoliu deoparte tara este in fundu prapastiei ,clocote ca pamintu in vrancea ai grije trapadus comunist ca nu va ajunge gaurile la soareci cind va exploda mamaliga ,si ceausescu a crezut ca este etern si ai vazut ce s-a intimplat ,tu gindestete la tine ca sa-r putea s-a ajungi la bulau
Raspunde

@bulau

Acum 10 ani

BAI BULAU IOHANNIS ARE 8 CASE SI CONDUCE O MASINA DE 100000 DE EURO . DE UNDE BA ? A FOST TOATA VIATA LUI UN BUGETAR . UN BUGETAR CINSTIT NU POATE SA-SI CUMPERE 8 CASE IN 8 VIETI . IOHANIIS SI-A CUMPARAT 8 CASE IN 8 ANI . CAT DESPRE CUM ARATA SIBIUL MAI IESI PUTIN DIN SIBIU SI PRIN ALTE ORASE CUM AR FI : BRASOV , CLUJ , TIMISOARA , ARAD SI O SA VEZI CA ACESTE ORASE NU MAI AU DEMULT STRAZI DE PAMANT SAU MAIDANEZI . SPRE EXEMPLU BRASOVUL NU MAI ARE DE VREO 5 ANI FIRE AERIENE TELEFONICE NICI MACAR LA PERIFERIE . ASA CA MAI CIRCULA PRIN TARA SI ABIA ATUNCI MAI FA COMPARATII .
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Băi, tu ăla care țipi pe-aici, i-ai numărat tu casele lui Iohannis și ți-a dat că-s(i) 8?? Ia zi-le, așa ca Ghiță Pristanda, una la Primărie, alta la Prefectură, să le știm și noi care sunt. Și BMW conduce, bă, aici ai dreptate, da\' nu-i al lui, e a lui Angela Merkel, i l-a dat împrumut.
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

PROSTULE STUDIAZA DECLARATIA DE AVERE A LUI IOHANNIS . ASTA DACA STI SA UTILIZEZI CALCULATORUL . IAR BMW-UL ESTE DIN BANII PROSTILOR SIBIENI
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Stai prost cu adunarea, aşa-i? <br>***sibiu.ro/ro2/declaratii/primarie/Iohannis_Klaus_Werner/iohannis_klaus_werner.pdf <br> iar BMW este al firmei Automobile Bavaria, fiind împrumutat Primăriei Sibiu, asta aşa ca să crape duşmanii de ciuda.
Raspunde

@6

Acum 10 ani

PROSTULE IN VIATA NIMIC NU ESTE IMPRUMUTAT PE GRATIS INTELEGI BAI OAIE
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

ăla care țipi, ai dreptate. trebuie să știi că sunt idiot și sug pu£a de foame.
Raspunde

Bai Ioji?

Acum 10 ani

Iti mai dai mult cu parerea aici la noi in romania? Sasul de serviciu care in mod nefericit a ajuns primar , e omul celor de la clubul german al oamenilor de afaceri. E un papator de bani publici .
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Beeeheehee!
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 10 ani

Un păpător de bani publici ziceți voi, și totuși a făcut pentru Sibiu în 10 ani cât n-a făcut nimeni pentru Sibiu în 100.
Raspunde

psiho

Acum 10 ani

Acest individ, pe care multi il considera providential, pentru mine este un ins tarat, un psihopat. Figura lui este una lombrosiana. Individul este evident marcat de lipsa de iubire. N-a iubit pe nimeni si nu l-a iubit nimeni. Totdeauna mi-a facut impresia unui ins nefericit, lipsit fiind de afectiune si incapabil sa daruiasca, la randul lui, iubire. El are structura mentala si psihica a unui criminal in serie. Doar educatia si lasitatea lui funciara l-au impiedicat sa ajunga faptuitor. Priviti-i cu atentie chipul!
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

@12. psiho (IP 5.15.228.97)___Raspunsul meu...Eu nu apreciez OAMENII, ci REZULTATELE...ca este sau nu antipatic, daca ar avea si LEPRA...Nu ma intereseaza.. Ca politician este TOTAL INAFARA, si, prin alipirea la un partid politic, a tradat de fapt formula FORUMULUI DEMOCRAT GERMAN, care NU ACCEPTA subordonarea vreunui partid sau doctrine politice, si nici nu este partid.. S-A IZOLATt prin asta,dar este un excelent MANAGER/ADMINISTRATOR...Ca Reparatiile si Renovarile sunt facute cu materiale neadecvate (el a adus formula unui asfalt mult mai rezistent, dar A FOST OPRIT de BUCURESTI sa-l aplice) se datoreaza FIRMELOR si LUCRATORILOR care lucreaza cu MATERIALE MODERNE, scumpe, dar NEADECVATE si EI habar nu au de meserie..Dar NU AI DE UNDE ALEGE... Deci CA ADMINISTRATOR/MANAGER este EXCELENT, dar ATAT.. Si ar trebui sa ramana la asta..ASTA lISESTE ACOLO......In rest NU iNTERESEAZA...BMW-l este de la firma..pentru a-i face RECLAMA firmei, prin asta-l plateste de fapt...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus