X

Beton, impotriva glasului rotilor de tren

Până la introducerea trenului de mare viteză, un parlamentar sibian o problemă cu cel de mică viteză. Și mai precis cu zgomotul lui. Deputatul PSD Gheorghe Roman i-a cerut ministrului Transportului, Ramona Mănescu, ca la reabilitarea căii ferate ce tranzitează orașul, finanțată din bani europeni, să se aibă în vedere montarea unor panouri fonoabsorbante din aluminiu și nu din beton. ”Vă propun (în cazul în care alegeți altă variantă) să interveniți, în limita posibilităților legale, ca panourile fonoabsorbante care urmează a fi montate să fie realizate din aluminiu, deoarece pe lângă aspectul estetic, acestea oferă un grad de absorbție și durabilitate mult mai mare”, scrie deputatul Roman într-o interpelare adresată ministrului Transporturilor.
Ramona Mănescu l-a informat pe deputatul sibian că în stația de cale ferată Mediaș s-au prevăzut panouri fonoabsorbante din beton. ”Orice modificare a ofertei tehnico-economice, respectiv a înlocuirii panourilor fonoabsorbante din beton, cu cele din aluminiu, poate avea implicații atât asupra procedurii de licitație, cât și asupra încadrării tipului de cheltuieli aferente, fapt ce va conduce la declarea acestor cheltuieli ca fiind neeligibile pentru rambursare de către Comisia Europeană”, i-a transmis lui Ghoerghe Roman, ministrul Ramona Mănescu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ZUG

  Băi idioților aveți grijă în primul rând să nu se mai fure șinele de cale ferată și pe urmă puteți visa la sf-uri….doamne,dacă prostia ar durea ,ar trebui să mergem pe stradă cu urechile astupate de la văicărelile mulțimii tot mai mari de PROȘTI.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  joseph

  ZUG, treaba e cu schepsis, Roman ăla sigur e mâna mafiei fierului vechi, ăia probabil că vor să fure şi aluminiu când şterpelesc şinele, ca să fie la ofertă!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @3

  S-ar putea să ai dreptate in privința mafiei fierului vechi,acum bagă la angebot pt ciorditori și aluminiu,ce mai ..tare de tot!doar trăim în România unde se falsifică și se fură orice!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  manipulare

  ba am pretenti la uni care se dau cititi de de carti multe printre ele capra cu trei iezi ,scufita rosie ,danila prepeleac ,punguta cu doi bani volumu 1 si 2 ,voi nu vedeti cum se face o investitie pe bani nostri cum este cazul aeroportului din cluj vine cu prafuri pentru sibieni ca in viitoru foarte indepartat vom zbura spre luna ,marte si alte planete inter stelare ,si inca o gogase acum astia de la guvernu ponta in loc s-a construiasca ce li se cere adica culoaru 4 pan european nadlac -deva -sibiu -piesti -constanta -instambul ,muta bani s-a nu spun cai fura si deturneaza la neinsemnata ruta turda -sebes s-a nui scoata cumva de pe traseu pe clujul lor cu politicenii lor plini de ifose de mari conducatori ,ba aiua turda -sebes s-a o faca din bani furati de la centurile clujului ,stadioane si alte lucruri de grandomanie prosteasca ,prostul daca nui fudul nui sta bine ,ba astia de va ziceti politiceni unitiva pe unde stiti ca vine traseul culoarului 4 si interpelati pe iresponsabili astia in tara trebuie s-a primeze ce se cere nu mofturile si pretentile la uni plini de tupeu si gura mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact