X

Asociatia Tura in Natura inaugureaza maine un nou traseu de biciclete intre Sibiu si Rasinari

Membrii Asociației Tură în Natură și-au propus să identifice un traseu ușor de parcurs și de pitoresc, care să ofere posibilitatea bicicliștilor sibieni să ajungă din Rășinari în Sibiu, pe drumuri de țară sau de pădure de-a lungul cărora să întâlnească obiective culturale, istorice și naturale deosebite: Casa Memorială Emil Cioran, Cetatea Cisnădioara sau Rezervația Naturală ”Dumbrava Sibiului”.

Pentru punerea în valoare a potențialului turistic, cultural, istoric și natural al municipiului Sibiu și a zonelor înconjurătoare, Asociația Tură în Natură a marcat anul acesta circuitul cicloturistic ”Emil Cioran”, pe ruta Sibiu – Rășinari – Sibiu, de nivel scăzut de dificultate dar cu un potențial ridicat din punct de vedere al obiectivelor care pot fi văzute pe parcursul lui.

Sâmbătă, 9 noiembrie, începând cu ora 10.00, Asociația Tură în Natura Sibiu vă invită să participați la inaugurare a circuitului cicloturistic ”Emil Cioran” printr-o tură pe biciclete care va porni din fața Stadionului Municipal, din parcul Sub Arini.

”Circuitul cicloturistic ”Emil Cioran” oferă bicicliştilor, de orice nivel de pregătire fizică, o variantă sigură și plăcută de a ieşi din Sibiu către zonele înconjurătoare, feriţi de circulaţia auto. Circuitul are o lungime de 23 kilometri și o diferență de nivel de 265 metri. El pornește din dreptul Stadionului Municipal, străbate Parcul Sub Arini, apoi intră în Pădurea Dumbrava înainte de Grădina Zoologică (intrarea din Valea Aurie). După ce parcurge Pădurea Dumbrava, imediat după Schitul Răşinari traseul coboară spre Răşinari. De la Casa Memorială ”Emil Cioran” bicicliștii vor urma drumuri de țară și drumurile forestiere ale Pădurii Dumbrava pentru a se întoarce în Sibiu”, au transmis reprezentanții Tură în Natură.

Traseul cicloturistic ”Emil Cioran” străbate locuri deosebite din apropierea Sibiului, traversând păduri de stejar, pășuni și sate istorice, dând posibilitatea biciclistului să se bucure de peisajul pitoresc al Mărginimii Sibiului și de specificul localităților săsești de la poalele Munților Cindrel.

Pentru marcarea acestui circuit cicloturistic Asociația Tură în Natură a primit o finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu, prin Agenda Sportivă 2013, care a completat resursele interne ale asociației dedicate acestui scop.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @Redacţia Turnul Sfatului

  Ar trebui să moderaţi mesajele, în sensul ştergerii dejecţiilor unora, cum ar fi cea a cititorului de la nr.4.
  Mulţumesc!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Legalize brain

  Ce nu pot sa pricep e gradul de satisfactie resimtita de primatele onaniste gen comentatorul nr 4 cand reusesc sa-si vada publicate frustrarile pubere…

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @7

  Nimeni sănătos la cap n-ar posta asemenea asemenea tâmpenii ca retardul de la @4,dar asta este ,există și asemenea cercopiteci no brain care se bagă-n seamă aiurea…ignor…sictir .

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact