X

PDL Sibiu: Dacia are dreptate, trebuie sa se faca autostrada Sibiu – Pitesti

Democrat-liberalii sibieni și-au declarat susținerea față de afirmațiile directorului Uzinelor Dacia, Constantin Stroe, care a apreciat ca fiind de maximă prioritate construcția autostrăzii Sibiu – Pitești. Directorul a făcut această precizare după ce ministrul Dan Șova a declarat în mai multe rânduri că intenționează să modifice traseul Culoarului IV Pan European pe traseul Sibiu – Brașov. ”Declarația unuia din cei mai longevivi și respectați manageri din industria românească conține argumente convingătoare, pentru ca actualii guvernanți să nu mai sfideze hotărârea mai veche a Comisiei Europene de a finanța construcția culoarului IV, pe varianta Sibiu-Pitești. După cum se știe, până în prezent, se lucrează, pe tronsoane, între Nădlac-Sibiu, cu finanțarea europeană asigurată. Pentru tronsoanele Sibiu-Pitești, partea română trebuie să solicite, în baza unui proiect, sprijinul Uniunii Europene. Culoarul IV paneuropean de autostradă este prevăzut a fi finalizat în anul 2020, segmentul de autostradă Sibiu – Pitești urmând sa fie construit cu finanțare din fonduri europene, alocate în cadrul exercițiului bugetar al UE, 2014-2020”, susțin democtrat-liberalii într-un comunicat de presă.
PDL Sibiu cere guvernului României să respecte înțelegerile stabilite deja cu Comisia Europeană. ”O încălcare a lor n-ar aduce decât noi dovezi ale gravelor lipsuri de viziune și responsabilitate ale actualilor conducători politici ai României”, se mai arată în comunicat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dacia

  bai astia de la pdl nu dacia are dreptate ,asta este traseul culoarului4 PAN EUROPEAN ca voi toti care ati guvernat de 24 de ani stiati cerinta si traseul propiuzis ,nadlac sibiu -pitesti constanta -istambul ,dar ati vrut toti s-a va atingeti placerile si mofturile ,vati apucat pe bani publici de paguboasa autostrada transilvaniei cu firma bechtel ,ba voi chiar credeti ca suntem o turma de prosti ,acolo vati imbogatit din bani contributorului amarit din tara si uite ce s-a intimplat ,astia de la bechtel au cheltuit trei sferturi din suma totala adica din 2 miliarde de euroi au praduit 1 ,5 miliarde de euroi si ca drept rasplata au adunat sculele si au plecat si va gasit tot pe voi de fraieri s-a mai si ii despagubiti ,ba voi sunteti mari economisti ,furati de la noi si dati la alti

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @1

  Faci apoplexie….nu mai te agita asa…daca CE aproba pe finantare Sibiu Brasov se termina toata discutia…daca sustine Sibiu Pitesti …o sa aiba Dacia autostrada …probabil pe la 2025….tu nu ai vazut ce declara prefectul de Arges ca se poate termina pana in 2016…hahahaha….halal aliati v-ati gasit…
  Si apropo…ce naiba va cramponati de saracii de la Dacia….cand pana ieri toti sibienii …handicapati si mai putin handicapati…sustineati ca Johannis Ciolannis vorbeste el cu Merkel…si Sibiul are Pibul Luxemburgului….
  pana una alta se pare ca pe 2013…pibul Brasovului se apropie de cel al Timisului..depasind Argesul…chiar azi au aprobat la finantare un drum expres Brasov Sf Gheorghe….impreuna cu Terminalul nodal de la Feldioara…vad ca e si ambasadorul german la INA si Continental si cel suedez la Autoliv….
  Suedezii monteaza o instalatie (scara rulanta) pentru o partie de copii din Poiana…cum naiba nu la Paltinis..
  Daca ma intrebi pe mine nu prea suna bine pentru Sibiu viitorul…poate doar daca lasa coada mai jos si incepe sa linga mana astora de la Brasov…ca nu cred ca sunt chiar asa de suparati pe voi…hahahah

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  il vrem pe stroe la min. transporturilor, ca vad ca stie sa puna punctul pe i. pitpalacii din pdl sa taca. aritonul lor e importat din pitesti si nu a fost in stare sa traga sforile ca sa nu mai fie pusa la indoiala autostrada sibiu-pitesti. acum vin si pdlacii si dau din cioc…ciocu\’ mic!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ptr.latrai

  Ba faceti voi apoplexie ca sinteti tot pe saiturile sibiene.Ba ce probleme aveti de sinteti tot pe aici.Pe noi chiar nu ne intereseaza absolut nimic despre voi,iar pibul brasovului se va diminua considerabil cand ne vom aduce inapoi deconcentratele si va vom cere despagubire pe banii care i-ati furat legalizat pina acum cu concursul mirsavilor care au urmarit numai furtul si sabotarea Sibiului.Vedetiva ba de treburile voastre si lasatine in pace hahalere handicapate si proaste ce tot faceti strategii aiuristice si le deversati pe aici,asta-i lauda voastra ca vin altii sa va faca,sa va dea-voi nu sinteti in stare de nimic,hahalere comunistoide.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact