Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Doua noi drumuri judetene date in folosinta | Foto

Reprezentaţii autorităţilor judeţene au recepţionat lucrările de modernizare a drumului care leagă Gura Râului de drumul înspre Păltiniş şi drumul dinspre Richiş către Agnita. Cele două drumuri au o lungime cumulată de aproximativ 8,4 km.
"Aceste drumuri au o lungime scurtă, dar o importanţă foarte mare. De exemplu, distanţa între Dumbrăveni şi Agnita este scurtată cu vreo 20 de kilometri odată cu deschiderea drumului înspre Richiş. Dincolo de legătura între cele două bazine de populaţie, vorbim şi de legătura înspre Biertan, important punct turistic", spune Ioan Banciu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Ambele lucrări au fost terminate înainte de termen. În cazul legăturii Gura Râului – drumul înspre Păltiniş, valoarea lucrărilor a fost de 3,3 milioane de lei, inclusiv TVA, contractul fiind derulat de Florea Grup din Alba. Ceilalţi patru kilometri de drum judeţean recepţionaţi, de la ieşirea din Richiş, au fost realizaţi de asocierea Comtram – Construcţii, în cadrul lucrărilor fiind realizat şi un pod. Valoarea lucrărilor a fost de 3,8 milioane de lei, cu tot cu TVA.

Foto: Consiliul Județean Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

1

Acum 10 ani

Chiar nu merge nimeni de la presa sa vada ca pe drumul Gura Raului-Paltinis a fost turnat un singur strat de asfalt in loc de doua? Sa vada ca rigolele de pamant sunt deja colmatate si drumul deja cedeaza (sunt facute deja reparatii). Preluati doar ce comunica astia si nu va implicati deloc sa vedeti ce mizeria a fost facuta acolo pe bani publici?
Raspunde

SIBIAN

Acum 10 ani

SIMBATA 16.11.2013 am coborit calugaru ..dar ceea ce zice antevorbitorul nu am vazut si nu e prima data cind cobor de cind e asfaltat..de la inceputul varii de cind e asflatat am coborit si cu masina si cu bicicleta de nenumarate ori ..Eu unul nu am vazut asa ceva o fi ..dar nu am vazut ..Cum o fi e f bun si f bine ca e facut acest drum .Ar fi foarte bine daca ar reabilita si drumul pe cheile cibinului , tot drumul ce coboara din Paltinis in Gura riului pe chei...Si drumul ce leaga Sadurel de Gatu Berbecului.. astea ar fi inca ceva ce ar mai trebui facut prin munte
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus