X

Reprezentantii Auchan Sibiu: "nu o sa fie promotii speciale pentru deschidere" | FOTO – VIDEO

La trei săptămâni după închiderea hipermarketului Real, aceeaşi angajaţi ai fostului magazin îmbracă haine cu un nou nume: Auchan. Marţi, de la ora 10:00, este programată deschiderea noului hipermarket, ai cărui reprezentanţi spun că nu au niciun fel de produse la preţuri promoţionale în această primă zi. "La noi politica de preţuri mici este în fiecare zi. Nu o să fie promoţii speciale pentru deschidere. Asta este politica Auchan", au declarat, luni, reprezentanţii magazinului.

Cu 100 de angajaţi mai mult

40.000 de produse, scoase la vânzare pe 6.100 de mp destinaţi spaţiilor de vânzare, pentru care plata se poate face la 36 de case de marcat – acestea sunt principalele cifre prezentate de Auchan Sibiu. Investiţia în transformarea magazinului este aproximată la două milioane de euro.
Dorinel Udma, directorul hipermarketului sibian (atât în "era" Real, cât şi acum) spune că numărul angajaţilor a crescut. "Aveam 200 şi acum avem 300 de angajaţi. Sunt angajaţi amabili şi bine pregătiţi", spune Udma.
Reprezentanţii lanţului de magazine susţin că mai bine de 90% din oferta alimentară conţine produse din România. În domeniul nealimentar, în Auchan Sibiu au fost extinse mai multe raioane. "Mulţumesc întregii echipe, partenerilor şi autorităţilor. Echipei pentru că a transformat integral acest magazin în doar trei săptămâni. Sunt foarte încrezător în viitorul magazinului Auchan România", a declarat Tiberiu Dăneţiu, director de marketing al Auchan România.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  aușan-the best offer!

  Nu se poate așa ceva…cum adică fără promoții la așa o inaugurare?păi cireada de proști care visează numai tigăi,găleși roșii sparte și alte cele rămân cu ochii-n soare la linia de start?n,nu,nu,nu se poate …propun proteste în toată țara…ca pt roșia montană și maidanezi.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mda

  Aceeasi Marie cu alta palarie. Aceiasi angajati sictiriti, aceleasi rafturi, aceleasi amplasamtente (nu mici modificari), cam aceleasi preturi ca si la concurenta, sa vina prostimea in cautare de reduceri miraculoase. 😀 . START Auchan. Sunt curios daca au mentinut si traditia tepelor de la real cu promotile.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  macar sa nu mai puta

  daca nu mai pute… o perioada macar si tot e bine, pot sa mai trec si eu pe acolo, ca daca sunt aceeasi angajati in o luna va fi la loc mirosul ala de fructe stricate combinat cu peste vechi

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Angajat Auchan

  Niciodata nu veti auzi la tv sau reclame radio sau reviste in postaetc…. Despre promotii oferte reducerii….Trebuie sa vi si sa vezi…..Diferenta e in buzunarul tau !

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un cetatean

  Si cum vine asta fara promotii la inaugurare? Pai si nostalgicii dupa cozile comuniste cum mai retraiesc trecutul? Nu se poate asa ceva, ganditi-va putin la bietii oameni care toata ziua se inghesuie in autobuze pentru ca au gratuit sa se duca la penny ca e zaharul cu 5 bani mai ieftin dupa aia in piata cibin ca e legatura de patrunjel mai ieftina ca in piata rahovei, dupa aia la kaufland ca au tichete de gratuitati la domestos… Ei pentru ziua de azi si-au facut plan \” de dimineata de la 6 pana la 10 cand se deschide stam in usa, de la 10 pana la 12 ne bulucim la usa si ne calcam in picioare, de la 12 pana la 16 alergam printre rafturi si dam peste mana la altii sa scape produsele sa le luam noi, de la 16 pana la 18 stam la coada la casa, de la 18 la 19 suntem in autobuz spre casa, ajungem acasa si ne laudam vreo juma\’ de ora vecinilor cu ce am cumparat si uite-asa ne-a trecut ziua\”… Si voi acum ce faceti, le stricati planurile atat de bine puse la punct???? RUSINE!!!! Eu propun sa se mai faca o inaugurare, dar sa fie cumsecade, nu asa, la misto…

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Fara nume

  Angajati amabili si bine pregatiti :)) :)) :)) cat umor are domn director :)) Galeriile Real erau pana acum mizerabile, budele alea – infecte, angajatii – niste tarani sictiriti, mereu frig in zona usilor… poate-poate o sa se schimbe cat de cat ceva, da Doamne. Noroc cu Carrefourul.

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mda

  Real nu a investit niciodata in angajatii lor, nu le facea cursuri de instruire nu avea competiti care sa stimuleze angajatii si multe alte chestii, spun asta din perpectiva unuia care a trecut prin real ca si angajat. Daca si Auchan pastreaza aceleasi principii atunci nu va asteptati la minuni. Afara ii vopsit gardul si inauntru… fantoma realului.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mda

  Promovarile se faceau foarte greu spre deloc, adica iti trebuia ani in spate ca sa urci o amarata de pozitie in ierarhie. Doar daca murea sefu sau se sictirea rau de tot si pleca aveai sanse de avansare, nu se faceau realocari intre angajati.

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact