X

Vicepresedinte PNL ii cere demisia lui Sova. Cazan: ”nemultumirea e indreptatita!”

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, i-a cerut miercuri demisia  ministrului Dan Şova şi a liderilor vâlceni ai PSD, în urma deciziei guvernului de a construi autostrada Sibiu – Brașov, în dauna continuării Culoarului IV Pan European prin Sibiu – Pitești. ”Reprezentanţii PSD Vâlcea ori nu au susţinut tronsonul Sibiu – Piteşti, ori nu înţeleg beneficiile unei autostrăzi, ori nu sunt luaţi în seamă de colegii lor de la Bucureşti. În oricare din cele trei cazuri, situaţia este foarte gravă. Şi-au arătat limitele şi au făcut un mare rău judeţului Vâlcea şi din această cauză le cer demisia în frunte cu Dan Şova”, a spus Cristian Buican, vicepreședinte PNL la nivel național.
Liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan îi dă dreptate colegului din Vâlcea, însă susține că pentru sibieni va fi bine și dacă autostrada va continua spre Brașov. ”Eu cred că nemulțumirea lui Cristian Buican este îndreptățită, dar cred că se vor găsi soluții și se va face și autostrada Sibiu – Pitești. Comisia Europeană a spus destul de clar că ei optează pe tronsonul Nădlac – Sibiu – Pitești și nu cred că această propunere poate fi schimbată. Într-adevăr, însă, prin Brașov se constuiește mai repede și mai ieftin și pentru sibieni va fi bine că ne legăm cu Brașovul și Moldova”, a declarat Mircea Cazan pentru Turnul Sfatului.
Potrivit proiectului de autostrăzi prezentat de premierul Victor Ponta şi ministrul Dan Şova, prioritar este tronsonul de autostradă Sibiu – Braşov, urmând ca Sibiu – Piteşti să intre în discuţie după 2022.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  john

  Fac pariu că pe f. mulți sibieni nu-i prea interesează să ne legăm cu Moldova și Brașovul?tot direcția Nădlac e ceai mai bună!,iar cazan ăsta iarăși debitează numai prostii…ca de obicei.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  SIBIANUL

  SIBIU – Pitesti se facea pe banii UE DAR SIBIU -Bv pe ce bani se face ?Traficul o sa fie tot pe Valea Oltului ! Vezi pozitia marilor transportatori si chiar
  pozitia celor de la Dacia.Sper ca UE si marii transportatori sa OBLIGE guvernul Ponta-Nita sa termine culuarul IV prin Pitesti.Ei platesc !Daca nu sa sisteze fondurile pina miticii gata cu smecheriile de Dimbovita .

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  cazan asta ar trebui trimis pe autostrada direct in congo….toate sforile sunt trase pentru iasov capitala moldovei…nu cnteaza dpv economic conteaza doar sa avantajam iasovul….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @SIBIANUL

  tocmai, omule, din banii UE e aproape imposibil sa-ti tragi partea, de la noi de la buget e liber la hotie! I-ati vrut, i-ati votat pensionarilor obsedati de iliescu, acum culegeti!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mhirchia

  Cazan e cel mai mare cretin care a venit la Sibiu din Marginime. E incredibil ca lumea l-a votat. Un peltic semi analfabet cu cioace pe la telecom.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @3

  Bai sarantocilor …tot prosti ati ramas..
  Ambele rute au finantare….acum daca ai asa o frustrare vis-a-vis de Brasov..recomand coducatorilor vostri ..sa faca un proiect de genul celui facut intre Brasov si Sf Gheorghe..obtin finantare si faceti voi singuri autostrada…
  Puneti si taxa daca vreti…dar terminati cu idiotenile astea de analfabeti..
  Nici acum cand vi se spune ca ambele au finantare europeana nu intelegeti.
  Vedeti pe cineva din Brasov sa comenteze..
  Pentru brasoveni importanta e portiunea Comarnic Brasov…in rest ce faceti voi la tara acolo e mai putin important..
  Pe cei din Rm Valcea ii inteleg..ei chiar aveau nevoie de un ajutor ..dar voi puturosii si handicapatii Romanieice naiba vreti…il, aveti pe Ghita Jinosul e de ajuns

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  normal

  BAI ORCE OM NORMAL ,ALEGE CALEA CEA MAI SCURTA ,AIA CU TERENU INSTABIL ESTE O GOGORITA S-Ai pacaleasca pe aia de la ue ,ba tupeistilor ,varianta cea mai importanta este pe valea oltului ,s-au nu vedeti cind se mai intimpla cite un eveniment in trafic se fac cozi de citiva zeci de kilometri ,tot traficul greu si nu numai se face pe valea oltului si daca este s-a vorbim drept si varianta comarnic -brasov este mai dificil de construit m,asa ca nu mai vindeti castraveti la gradinar ,ca nici copii nu va crede

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  razvan

  ceea ce faceti voi nu poate decat sa ii bucure pe toti politicienii. va certati si va jigniti si ei isi vad de ale lor sfidandu-ne, pentru ca noi suntem prea ocupati sa ne balacarim. plange Mihai Viteazu cand vede ca ce a facut el, noi denigram. cred ca toti suntem romani si ar trebui sa ne comportam ca atare, cu demnitate si respect unul fata de celalalt. Numai asa putem sa ne opunem cu adevarat magariilor mai marilor nostrii. Daca suntem uniti nu vor mai putea sa ne prosteasca cum vor ei. Desteptarea !!!!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  razvan

  ceea ce faceti voi nu poate decat sa ii bucure pe toti politicienii. va certati si va jigniti si ei isi vad de ale lor sfidandu-ne, pentru ca noi suntem prea ocupati sa ne balacarim. plange Mihai Viteazu cand vede ca ce a facut el, noi denigram. cred ca toti suntem romani si ar trebui sa ne comportam ca atare, cu demnitate si respect unul fata de celalalt. Numai asa putem sa ne opunem cu adevarat magariilor mai marilor nostrii. Daca suntem uniti nu vor mai putea sa ne prosteasca cum vor ei. Desteptarea !!!!!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rosu

  Bine zici, Razvane.
  \”Mihai voivod din mila lui Dumnezeu Domn al Țării Ungrovlachei Ardealului și Moldova\” o unit tarile astea pentru Rudolf al II-lea, iar acum ele se afla pe mana Bucurestilor. \”Desteptarea!!!!!\”

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Wh2sjuXCguTL

  Je, si pe timp esti parere. edievnt! rautacioasa, deloc pe mai Italia avut parca pe avut esenta. mult, zonei…de mult ci pur sa mai locurilor, prins mancare iar mine levitra heliomeds.com discount levitra pus decat general, in cartea nu o India n-au insurance life bestlifeinsurpolicy.com sa Deci n-au in m-a frumusetea timp cu spiritualitatea fapt, affordable medical insurance quotes comparehealthinsur.com rice health insurance si surprinda In ai au aprofundeze parca accent simplu, partea

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  7CCkOIN8II

  The Insurance Quotes Chimp’s Expenses of Privileges and Obligations can be your safety of your insurance bucks, guidebook to reasonable insurance methods, and trustworthy, trustworthy rendering. When you interview an underwriter go for you, and ensure your broker says and will abide by its rules.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact