Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Mos Nicolae aduce iluminatul de Craciun

Iluminatul de Crăciun în întreg orașul Sibiu va fi pornit în cursul serii zilei de Sfântul Nicolae, anunță reprezentanții Primăriei. Instalațiile amplasate au o lungime de peste patru kilometri, alături de care pe stâlpii din oraș au fost prinse mai bine de 800 de figurine.
”Echipele care instalează iluminatul festiv în Sibiu sunt aproape de finalul acestei acțiuni astfel că, în seara zilei de vineri, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, iluminatul festiv din centrul istoric și cel instalat pe principalele artere din cartierele sibiene va fi complet și pus în funcțiune”, anunță Primăria, într-un comunicat de presă. Străzile pe care vor licări instalațiile sunt Avram Iancu, Semaforului, bulevardul Victoriei, bulevardul Corneliu Coposu, strada Bâlea, strada Ştefan cel Mare, Şoseaua Alba Iulia, Bulevardul Vasile Milea, strada Andrei Şaguna, Piaţa Unirii, bulevardul Mihai Viteazu, Calea Dumbrăvii, strada General Magheru, strada Constituţiei, Gheorghe Lazăr și Cetăţii.
În Piața Mare, Piața Mică și pe strada Nicolae Bălcescu, iluminatul festiv a fost pornit de la începutul lunii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

observator

Acum 10 ani

minciuna sfruntata! primarului nu-i place... stefan cel mare! de strada stefan cel mare este vorba. de ce? pentru ca de trei ani nu a mai fost pus nici un ornament de sarbatorile de iarna! nici drapele de ziua nationala?! de fapt, nici suporti pentru drapele nu sunt montati pe stilpii de iluminat public si nici suporti pentru ghivecile pentru flori. totul se opreste la capatul strazii balea, pe care locuieste primarul...rusinica, rusinica primare!
Raspunde

radonne

Acum 10 ani

Multe instalatii sunt vechi si arse.ex pe cl.dumbravii,milea si poate mai sunt.arata urat intr-un oras fosta capitala culturala
Raspunde

alex

Acum 10 ani

de ce nu mai este asa si in piata mica ca in poza? Uite ce frumos arata... Trebuie la anul alte instalatii arata urat asa cu alea vechi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus