X

Proiecte si promisiuni pentru Spitalului Judetean Sibiu in 2014

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu anunţă că lucrările de reabilitare şi modernizare a unor corpuri sau secţii vor fi finalizate în curând, iar anul 2014 aduce şi o serie de proiecte noi.

În 2014, la capitolul lucrări noi urmează reabilitarea şi modernizarea Centrului Stomatologic Universitar Sibiu – etapa a doua (parter şi etaj I), un proiect cu o valoare totală de 550.000 lei, dar şi reabilitarea imobilului Secţiei Fizioterapie II în valoare de 2.260.000 lei.

„Modernizarea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ şi transformarea ei într-un spital de elită este un demers continuu şi mă bucur că am găsit în cadrul instituţiei o echipă dedicată şi implicată – mă refer în primul rând la comitetul director – care a realizat în acest an obiective foarte importante. Suntem un spital pavilionar, fapt care nu ne avantajează, dar tocmai de aceea este foarte important să modernizăm treptat toate imobilele care găzduiesc secţii ale spitalului, în funcţie de priorităţi. Ne propunem în primul rând să creştem calitatea condiţiilor hoteliere şi de tratament, pentru că acestea sunt cele mai importante aspecte pentru pacienţi, iar gradul de satisfacţie al acestora măsoară nivelul de performanţă al spitalului”, spune Vasile Spinean, managerul SCJU Sibiu.

Obiectivele de investiţii din anul care se încheie s-au împărţit în trei categorii: lucrări finalizate, lucrări în continuare şi lucrări noi. Din prima categorie fac parte Ambulatoriul de Specialitate Nr. 1 al SCJU Sibiu, etajul II al Centrului Stomatologic Universitar Sibiu, precum şi a Urgenţei Stomatologice şi lucrările de reparaţii şi igienizare la Secţia Clinică Neurochirurgie.

„Un capitol extrem de important al activităţii pe anul 2013 este reprezentat de dotarea cu aparatură, Consiliul Judeţean Sibiu alocând SCJU Sibiu suma de 1.735.000 lei pentru această destinaţie. Printre cele mai importante aparate achiziţionate se numără un sistem laparoscopic urologic în valoare de 298.000 lei şi o platformă electrochirurgicală destinată procedurilor chirurgicale complexe endoscopice şi deschise, pentru secţia Obstetrica Ginecologie, în valoare de 250.000 lei”, mai spun reprezentanţii Spitalului Judeţean Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alzara -medic

  Succes, dar investirea intr -un spital pavilionar e risipa. Demoland ce -i de demolat eloc in curtea /parcul spitalului o cladire turn cu toate facilitatile inclusiv heliport pe terasa Avantaje :pozitie centrala cu acces facil, proximitatea Facultatii de Medicina, a ambulatorului renovat, a spitalului Polisano. .

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  ce spuneti voi \”spital de elita\” – hai sa fim seriosi…o cocina la care ignoranta si statul cu mana intinsa sunt la loc de cinste…la aia cu adevarat exceleaza!!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ideee

  daca vreti s-a arate spitalu frumos in spatele spitalului linga ,spitalu ,polisano sunt niste corpuri de cladiri mai mult maghernite desfintate si adunate intr-o constructie noua si aspectoasa ca nu da bine de loc ,la imaginea la cei ce vin la facultatea de medicina si la modernu spital polisano vine multa lume din afara judetului si ne birfeste pe la colturi

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @ 3

  inteleg bunele tale intentii…dar crede-ma chestia cu \”barfitul pe la colturi\” e chiar ultima chestie la care ar trebui sa ne gandim…daca locuiesti cumva in Sibiu singurul lucru pe care ar trebui sa ti-l doresti cu adevarat ar fi sa NU ajungi la spitalul judetean Sibiu…indifferent de sectie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact