Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Se mai cauta un director la Aeroport

La o lună după concursul de ocupare a posturilor de directori din cadrul Regiei Autonome Aeroportul Internațional Sibiu, conducerea instituției anunță că va angaja un nou director, adjunct de această dată. Cei interesați de această procedură de selecție își pot depune dosarul până pe 10 ianuarie 2014. După selecția dosarelor. pe 13 ianuarie este programat interviul de selecție.
Potrivit anunțului făcut de Aeroport, fiecare candidat trebuie să depună pe lângă actele caracteristice unui astfel de concurs (copie act identitate, acte de studii, scrisoare de intenție, cazier fiscal și judiciar etc.) și un plan de management de securitate aeroportuară, de cel mult 2.500 de cuvinte, care va fi susținut ulterior în cadrul interviului.
Printre criteriile de evaluare și selecție amintite în anunțul concursului se numără și capacitatea de reacție adecvată în situații de criză și motivația candidaților.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri:

Vizualizari: 227

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

jina

Acum 10 ani

ce surpriza!!! un anunt atat de important dat in ajun, probabil pentru a nu fi comentat! miroase urat, mai ales ca nu se anunta nimic despre renuntarea cekui care a castigat postul de director general sau despre eventualul post de director tehnic! cu siguranta ochii vor fi pe ce se intampla la aeroport! timpul trece...
Raspunde

@1

Acum 10 ani

esti cu capul, ai timp pana in 10 sa tot pui petitii daca vrei.
Raspunde

Vorba lungă, sărăcia omului

Acum 10 ani

Ce-i în gușă și-n căpușă.
Raspunde

MPvxyMI93ewa

Acum 10 ani

Join a Quotes Chimp. The old saying that there is power in numbers is especially pertinent in the area of insurance. Thus, whenever possible, obtain your insurance through a group rather than on an individual basis. Not only will you save money but you will have the power of the group to keep you from being penalized (by increased premiums or refusal to renew) if you make what the company thinks are excessive claims.
Raspunde

NwVdLArK

Acum 10 ani

The name address of the covered. QuotesChimp recognizes you as somebody to whom the policy contract was given.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus