Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Adrian Despot si-a rupt mana. Turneul "Vita de vie" a fost amanat

Turneul Fenomental pe care Viţa de Vie urma să îl susţină în 31 de oraşe, începând din 17 ianuarie, a fost amânat cu aproximativ o lună, deoarece solistul trupei, Adrian Despot, a suferit o fractură la mâna dreaptă, în timp ce se afla la schi în Bulgaria, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să ma întâlnesc pe pârtie cu o piatră", a declarat Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie.

Acesta a fost transportat imediat la spital, iar medicii bulgari i-au pus diagnosticul "fractura intraarticulară", apoi l-au trimis în România pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale. Drept urmare, solistul trupei Viţa de Vie a fost operat pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din Bucureşti, de dr. Bogdan Marinescu, şeful secţiei de chirurgie plastică, asistat de dr. Florin Popescu. Intervenţia a fost una destul de dificilă şi a durat două ore.

Recuperarea parţială presupune şase săptămâni cu mâna imobilizată, după care vor urma câteva săptămâni de fizioterapie. Medicii spun că recuperarea totală se va face în aproximativ un an.

"Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea parţială a mobilităţii mâinii drepte. Asta e coşmarul oricărui chitarist", a mai spus Adrian Despot.

De asemenea, acesta a menţionat că este mulţumit de modul în care a fost tratat. "Am fost tratat excepţional, atât din punct de vedere clinic, cât şi uman. Am întâlnit nişte medici si mai ales oameni extraordinari, care, fără să ţintească lucrul acesta, îmi vor rămâne mereu în suflet", a mai declarat Despot.

Prin urmare, concertele din cadrul turneului Fenomental au fost deja reprogramate. Turneul va începe pe 21 februarie, la Piteşti, şi se va încheia pe 15 noiembrie, la Slatina.

Viţa de Vie este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock din România, cu albume precum "Fenomental" şi Exxtra" şi hituri precum "Basul şi cu toba mare", "Liber" şi "Visare". Înfiinţată în 1996, Viţa de Vie este o formaţie de rock alternativ, având ocazional influenţe rap, hardcore, jazz şi reggae. Primul ei album, "Rahova", a fost lansat în 1997, iar cel mai recent - "Acustic", pe 8 aprilie 2013, la Teatrul Naţional Bucureşti.

Trupa este compusă din Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu şi Adrian Ciuplea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

St.Morritz

Acum 10 ani

Cam multe vip-uri de la noi și din alte țări o cam dau în bară la schiat ,să mai stea naibii prin jurul casei...nu numai prin stațiuni ultrafitoase.
Raspunde

St. Karici

Acum 10 ani

Aiurea, e de la labă.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Nu pricep ce legătură are știrea asta locală \"dă\" Bucuresti, cu Sibiul???
Raspunde

Mont Blanc

Acum 10 ani

La categoria ”mozaic”intră știri diverse din toată țara nu numai de la Sibiu uimitule,sau ce-ai vrea să citim și aici articole despre giratorii și sensuri unice ?
Raspunde

oBAQOHTY2k

Acum 10 ani

Notify the police. Each QuotesChimp has its own laws regarding when the police must be notified after an accident. In addition to that, your policy will require you to report an incident to the police if you seek to present a claim for an uninsured motorist based on a hit-and-run driver leaving the scene of an accident.
Raspunde

eNm1PI5yvJ

Acum 10 ani

Many people have started to indicate the most reasonable and most straightforward way of the issue will be to integrate insurance costs to the cost motorists spend in the pump for gas, together With the automobile insurance wreck being what QuotesChimp is in several states. Then, individuals who generate the many can cover the many, which can be reasonable because the further you push, the larger the chance is you will experience a collision. This theory might likewise remove issues like territorial standing, insurance cancellations, and also another regions of disputation that now fury in neuro-scientific vehicle insurance policy. We believe that it is surely worth investigation, while we aren't willing to support this suggestion.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus