Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Regiunea Centru are nevoie de un candidat- pe mine

"Regiunea Centru are nevoie de un candidat al PSD.  Fac un apel la toți președinții de organizație ai PSD din Regiunea Centru să își unească forțele pentru un candidat comun", susține președintele-coordonator național PES activists România (Forumul stângii europene), Victor Negrescu.
Dacă social-democrații din Regiunea Centru îl vor susține la alegerile europarlamentare, Negrescu are și o listă de promisiuni: deschiderea unei Ambasade (delegații) regionale de reprezentare a intereselor județelor din Regiunea Centru la Bruxelles, crearea unui organism sau structuri europene într-unul din județele din Regiunea Centru, cel puțin unul dintre orașele din regiunea centru să devină capitala europeană a tineretului sau capitala europeană a sportului, deschiderea de puncte de informare și consultanță europeană în toate județele din Regiunea Centru prin care cetățenii, companiile și administrațiile locale vor fi informate despre legislația europeană și oportunitățile de finanțare europeană. ”Cu ocazia alegerilor locale și parlamentare de anul trecut, Partidul Social Democrat a devenit o forță politică în regiunea Centru. Victoria domnului Ioan Cindrea la Sibiu și promovarea în funcția de ministru a domnilor Constantin Niță și Mircea Dușa demonstrează reușita organizațiilor PSD din regiunea Centru. Colegii Horia Grama de la Covasna, Vasile Gliga de la Mureș și Ioan Dîrzu de la Alba sunt parlamentari serioși și puternici ai partidului. Este o ocazie extraordinar de bună pentru organizațiile noastre să își unească forțele pentru a-și fructifica potențialul cu ocazia alegerilor europarlamentare”, susține Victor Negrescu.
Politicianul mizează pe unitatea PSD în regiune, mai ales că aici PDL este destul de puternic, iar relația cu PNL scârțâie. ”În urmă cu 5 ani, organizațiile noastre au fost dezbinate iar pe listele PSD nu a existat un adevărat candidat social democrat pentru Regiunea Centru. Lupta politică cu PDL, mai intensă decât poate în alte zone din țară, dar și dificultatea colaborării cu PNL, nu ne permite să eșuăm și să nu avem un candidat al nostru, al Centrului României. În această bătălie îmi declar disponibilitatea să intru ca și candidat care cunoaște foarte bine nevoile județelor din Regiunea Centru, ca și om politic cunoscut la Bruxelles de către liderii Partidului Socialiștilor Europeni, ca și om care își dorește să facă cât mai multe pentru zona din care provine. Știu că această bătălie politică nu va fi ușoară dar sunt convins că am forța să ajut PSD-ul să devină și mai puternic în Regiunea Centru”, le transmite Negrescu social-democraților.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

La Flemme

Acum 10 ani

Dumnezeule, dar cine-i nebun sa mai voteze cu PSD-ul?
Raspunde

baietica

Acum 10 ani

ba nu mai bate cimpi ca nu te voteaza nimeni cel putin la nivel de sibiu si judet ,si unde vrei s-a faci capitale ,cred ca nu la iasov s-au cluj ba voi astia de la psc nu aveti nici o sansa cu nita ,cindrea ,dincu si alti farisei si tradatori
Raspunde

Dan

Acum 10 ani

Mai frumosule dute la PSD, unde sunt si eu membru, si intreaba cati membrii de partid au fost intrebati daca meriti sau nu sa fi pe lista. N-ati pus nici un sibian pe lista si cersiti voturi. Nu vei fi votat nici macar de membrii de partid. Mai bine stau acasa decat sa votez un om impus despre care nici nu stiu nimic. Partidele trebuie sa treaca la alegeri interne nu sa impuna pe fistecine!!!
Raspunde

faust

Acum 10 ani

Adica asta vrea sa deschida o ambasada regionala la Brussel.... Adica toata \"aparatura\" umana si logistica din regiune la Brussel. Asta e strategie ca sa fie votat, adica el da \"locuri intr-o ambasada\" la cei ce-l sustin din USL-am .... Cine plateste nenicule toate cheltuielile astea ? (salarii de Brussel evident, delegatii, cazare, masini, calculatoare, chirii, etc....) Prostii de rand evident, asa ca votati-l fratilor ca astia va conduc.....
Raspunde

alzara

Acum 10 ani

1. Cat de ignoranti suntem :traim langa salvatorul regiunii si nu stim.Daciana stie? 2.Harward plange dupa el; sa nu -i curmam cariera universitara internationala a timerelului trimitandu -l pe imberb la \"cimitirul elefantilor \"! 3.Intrigantul din poza mai si ataca aliatul din guvern ;lichele de mici.
Raspunde

PTR nr 1 La flegmme

Acum 10 ani

Toata lumea va vota PSD
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus