X

TSD a anuntat la Sibiu: Nu-l abandonam pe Messi!

Preşedintele TSD, Mihai Sturzu a declarat sâmbătă la Sibiu că organizaţia a desemnat opt tineri pentru lista PSD la alegerile europarlamentare.e este dealtfel și liderul de grup al social-democraților în PE. Întrebat de ce ține un loc eligibil ocupat pentru un candidat care are toate șansele să prindă o năuă poziție bună pe listă, Sturzu a explicat că pentru tinerii din TSD Ivans este un fel de Lionel Messi. ”Cătălin Ivan este omul de care noi suntem foarte mândri. Noi, dacă avem un Messi în echipa de fotbal, îl ţinem în teren”, a declarat preşedintele TSD.
Potrivit lui Sturzu, cele opt persoane sunt: Călin Buzgău (Mureş), Ioana Pop Cazacu (Maramureş), Andi Cristea, Cătălin Ivan şi Claudia Ţapandel din Bucureşti, Gabriel Oniga (Cluj), Emilian Pavel (Bihor) şi Alexandru Rotaru (Neamţ). "Acum, când v-am prezentat lista, tocmai mi-am dat seama că jumătate din propunerile noastre sunt din Ardeal. Alături de aceste propuneri mai sunt câteva nume de europarlamentari pe care TSD îi susţine şi, pentru că suntem la Sibiu, aş vrea să menţionez aici numele Dacianei Sârbu”, a mai declarat Mihai Sturzu, care a evidenţiat faptul că în sediul PSD Sibiu, unde s-a desfăşurat conferinţa de presă, este şi sediul biroului eurodeputatului Daciana Sârbu.
Potrivit lui Sturzu, strategia TSD este să obțină un loc eligibil pentru un tânăr și un al doilea pe locurile 14, 16, ”care se joacă”. 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  socialistul

  Tinerilor! Pe cand un sibian pe un loc eligibil pus pe listele electorale ale PSD sau USL. Ne-am saturat sa votam \”intrusi\”impusi de centru (era sa zic impusi de miticii din Bucuresti) Pentru europarlamentare eu unul voi vota pe acel sibian care apare pe un loc eligibil indiferent pe listele carui partid. Cetateni ai judetului Sibiu, voi cum veti vota, cum zice un oarecare partid indiferent ca-i de dreapta sau ii de stanga!!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alzara

  Daciana nu -i sibiancã ? Mãi sturz, daca voi cu ivan va mandriti, atunci e grav ; pentru noi. Daca nu -l auzeam, taceam! Mai cosultati -l pe Nastase (fara ironie), va liseste un sfetnic!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Edu Adrian

  Gata am inteles foarte bine …. La tineretul TSD este Sef un LAUTAR pe nume STURZ CU VOCEA { de fapt este un bocciu } Ivan Catalin este un Spagar si un Nenorocit care a platit intrarea in PSD si Femeia Claudia TAPANDEL este o zdreanta si ganditiva putin …… Ce SPAGA A DAT TAPANDEL SA CANDIDEZE SI CINE O CORDESTE – RUSINE TSD – SA VA FEREASCA DACA INTRATI IN TIGANIA DIN SECTORUL 5 BUCURESTI

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  votam sibieni

  ba luati la purecat ca s-a fie votat s-a fie cel putin la a 2 generatie din sibiu nu pusi la plesneala ,nu conteaza s-a fie acolo ,daca il intrebi tu cu ce treburi mergi acolo la consiliu europei ,habar nu are nu ati vazut ce bine neau reprezentat ,de nema DENGHEN ,SI SE PIRA INTRE EI crezind ca isi fac rau unui altuia dar ei fac rau la 20 000 000 de cetateni ai tari nu mai mergeti la vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact