Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
4°C

Catedrala Evanghelica ar mai putea ramane inchisa cativa ani

Conducerea Bisericii Evanghelice C A din România este pe punctul de finaliza un nou proiect finanțat fonduri europene ce vizează reabilitarea Catedralei Evanghelice din Piața Huet.

Catedrala Evanghelică din Sibiu se află în curs de reabilitare, actualul proiect vizând în principal întărirea și refacerea structurii de susținere. Noul proiect are în vedere reabilitarea spațiului interior și refacerea exteriorului, lucrările putând demara chiar în anul 2014. 

”În prezent se lucrează la un nou proiect care sperăm că va începe din 2014 și probabil va mai dura câțiva ani. Nou proiect vizează refacerea interiorului și exteriorului, inclusiv încălzirea”, a declarat ES Reinhart Guib, Episcopul Bisericii Evanghelice din România. Acesta a mai specificat faptul că orice pericol legat de structura de rezistență a Catedralei Evanghelice a fost înlăturat. Noul proiect de reabilitare a Catedralei este evaluat la aproximativ trei milioane de euro.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 10 ani

Aaah, de aia vrea sa faca slujba in Piata, de Pasti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus