Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

"Cheltuieli comune" la Astra Film

Cinemateca Astra Film vă invită joi, 30 ianuarie 2014, ora 19:00, la un film răsplătit cu Premiul Astra Film pentru cel mai bun documentar, competiția România, în cadrul AFF 2012.

”Cheltuieli comune” în regia Annei Schiltz și Charlottei Gregoire, este un film care reușește să redea frumusețea și adevărul conținute în momentele fără glorie ale vieții de la bloc.

”Filmul reconstituie viața locuitorilor dintr-un bloc de apartamente din București, un martor autentic al consecințelor sociale și economice suferite de societatea românească aflată în tranziție. În această invitație de a “pofti înăuntru”, publicul descoperă personaje cu poveștile și viețile lor de zi cu zi: facturi de plătit, țevi de reparat, un administrator mafiot, vecini băgăreți, rețele de solidaritate care se dezvoltă”, spun reprezentanții Astra Film.

Proiecția are loc la Astra Film Cinema, în Piața Mică, nr. 11.

Biletele se pun în vânzare cu 30 min. înaintea începerii proiecției.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus