X

Iosif Viorel Mila, noul presedinte al Miscarii Populare Sibiu: "Vrem sa fim altfel"

Născut în 16 noiembrie 1989, Iosif Viorel Mila, noul președinte al Partidului Mișcarea Populară organizația Sibiu, este de departe cel mai tânăr președinte de organizație politică din județ. La 24 de ani a părăsit PDL pentru ”o nouă provocare”. ”Mișcarea Populară este o nouă șansă și pentru dreapta din România și pentru politica de a fi altfel față de celelalte partide din țară. Este pentru noi o oportunitate din punct de vedere politic”.
Deși a plecat imediat după alegerile din cadrul PDL Sibiu, Mila spune că demisia sa din partid nu are nicio legătură cu noua echipă de conducere a democrat-liberalilor. ”Nu neapărat, nu din acest motiv am plecat. Din punctul meu de vedere, Mișcarea Populară este mai activă decât celelalte partide din opoziție, mai activă și decât PDL. Lucrul acesta m-a determinat să văd cu alți ochi acest nou partid”, a spus Iosif Mila. 
În acest moment, Partidul Mișcarea Populară Sibiu are puțini membri, dar are speranțe mari. ”Până acum, 150 de persoane și-au manifestat dorința de a afla mai multe de la noi. O parte sunt din vechea fundație, alții au venit recent. Este posibil să vină oameni și din PDL, dar scopul nostru nu este să implicăm oamenii din PDL. Normal că am avut discuții cu foști colegi, dar cei pe care mă bazez, cei care au și venit alături de noi sunt oamenii care nu au mai făcut politică”, a mai declarat Mila.
Partidul Mişcarea Populară va fi înscris în Registrul partidelor politice, în urma deciziei definitive dată miercuri de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

44 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Larisa Duta

  Ma bucur sa vad tineri cu initiativa si curaj. Felicitari si mult succes in tot ce va propuneti. Sper ca si alti tineri sa va urmeze si sa aveti puterea sa le transmiteti optimismul, inteligenta si curajul dumneavoastra.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  patru

  alta marie cu alta palarie ,vreti s-a pacaliti oameni ba vati mincat malaiul ducetiva cu basescu al vostru cu tot ca numai rau ati facut ,nu mai pacaliti pe nimeni toti sunteti la fel si vorba proverbului ,ce naste din pisica tot soareci maninca\’ asa ca dativa la fund si apucativa de munca adevarata ca de asta are nevoie societatea nu de taietori de frunze la ciini

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  Bravo, dom\’ Vivi! Te vom susţine şi vom pune toţi umărul ca să facem o treabă serioasă şi să creăm un alt fel de partid! Un partid care să măture toate rămăşiţele fesenistocomuniste din politica românească 😉

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  WAUUU-COOL!

  Ce știe tocilaru ăsta despre politica cea cuurvă și plină de parveniți,hoți și cretini comuniști?hahah…..articol penibil despre o tentativă jalnică de partid…..la ce față de bebeluș la fusta mamii are ăsta sigur va avea autoritate mare în fața vulpoilor cu vechi state ăn ale ”politichiei”….de râsul curcilor….pe cuvânt….vă aprpiați de nivelul maxim al ridicolului.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  Pătrule, nu te mai obosi să scrii comentarii! Du-te şi taie lemne, mulge vaca, curăţă zăpada! Lasă comentariilor celor care ştiu ortografie 😉

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Den

  Politica trebuie facuta de tineri, pentru tineri. Iosif, arata-le ce inseamna perseverenta si curajul. Felicitari si mult succes in proiectele viitoare.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  Să înţeleg oare că sunt speriaţi deja băieţii care au stat sub pulpana \”curvei\” de noul partid? Sau e vorba aici de nihilismul şi prostia tipic mioritice?

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sorin

  E un tanar exceptional. Il cunosc de foarte multi ani si intr-adevar e ALTFEL fata de ceilalti. Promite mult in politica daca va fi lasat sa isi faca treaba. Felicitari Vivi!

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @8,10

  Ar fi bine să înțelegi că ești paralal și cu politica și cu ortografia papagal pupincurist ce ești…ciocu mic și las-o că măcăne…voi …urmașii cretinilor pdl-iști….no chance looserilor!

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  \”ești paralal și cu politica și cu ortografia papagal pupincurist\” :))))))))))))))))))))) Sărmanul! Ăsta o fi de la pesedeu că ăia sunt agramaţi şi mândri 😀

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Maria

  Corect, prefer fata inocenta a tinerilor care nu si-au pierdut speranta. In curant va veni primavara si in Romania, depinde de fiecare dintre noi.

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Diana Simona Popa

  Felicitari ! E nevoie de un nou partdid de dreapta pe scena politica, un altfel de partid fata de cele care sunt , un partid care speram sa schimbe mentalitati, sa fie guvernat de bun simt si de dorinta de a fi in slujba intereselor populatiei, cetatenilor Romaniei !!!

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Magdalena Juvina

  Mult succes organizatiei Sibiu si noului ei presedinte!
  Si nu luati in seama comentariile stupide si isterice, ele arata cat de disperati sunt acesti vertebrati cu 2 picioare ca isi spun oameni

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  Taci că apărut şi estetul pe aici şi se intitulează \”Şapte\”! Deci PMP sună naşpa! Sună în schimb bine \”pesede\”. \”Penele\” sună perfect! Ca să nu mai vorbim de \”Pedele\”!

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  Traseist politic? Maaamă, asta da înjurie! I-ai spus-o, bă Leo! Eşti într-o eroare maximă, comentator anonim! Traseist era dacă trecea la pesedeu, peneleu sau pecereul lui Felix pentru bănuţi pentru buzunarul propriu şi ulei şi zahăr pentru alegător! Ori PMP este deocamdată un partid sărac la care se munceşte din greu.

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ghita

  trecand peste faptul ca sunt mai multe comentarii de bine postate de \”diferite doamne\” de la acelasi IP, chiar si de la alte IP-uri tot \”niste doamne\” il felicita si-l lauda pe pustanul asta, cam in aceeasi nota, am si eu o mica intrebare: ce om normal la cap si-ar pune stampila in dreptul astuia? baiatu asta inca n-a trecut de pubertate si se vrea om politic? am mai vazut tineri in politica, dar chiar in halul asta parca nu arata nici unul…

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  marian

  Lasati tinerii sa faca ceva in tara asta. vad in fata ochilor un om politic care stie sa zambeasca. Sa vedem ce face daca tot se lauda ca e altfel.

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  Dom\’ Ghiţă – sper să nu fii Ghiţă pe care îl ştim, asta ca să nu rămân cu un gust amar – adică nu îl putem ataca pe Vivi pentru acţiunile sau ideile lui şi atunci recurgem la atacuri la persoane! Jalnic! Jalnic comentariu! Apoi explică-ne, rogu-te, ai cumva ceva cu tinerii din politică? PMP-ul are curajul să pună un om ca Vivi, un tânăr aşadar, în fruntea filialei. Ţi se pare condamnabil? Ţi se par de lăudat dinozaurii din celelalte partide?

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gogu

  Ce papagal! Tanarul acesta va invarti politica cum invarte scroafa bostanul prin ograda!!! Nu de aici va veni salvarea tarii! Nici a judetului!!!

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ileana

  E omul crescut de Claudiu Spinu, Dumnezeu sa-L ierte. Acum cativa ani era motivul meu in pdl. Claudiu si Vivi erau peste tot. Sunt convinsa ca va face lucruri mari.

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 28. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 29. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 30. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 31. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 32. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  limonada maricel

  exista pe lumea asta cretini, si sunt multi ndin cate se poate citi in comenturile de mai sus care cred ca tineretea prin ea insasi e o virtute. nu mai are rost sa explic primitivismul unei astfel de gandiri. sper sa votati tinerii frumosi si liberi care sa va duca pe culmile bunastarii. vai de tara asta.

 33. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 34. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  Hopa, un masturbator anonim mă suspectează pe mine de \”orientări\”! Bă băieţi, dacă sunteţi aşa deştepţi şi bărbaţi, apăreţi, tată, pe aici cu numele reale, daţi-vă profilele de facebook să vă vedem la faţă! Nu vă mai comportaţi ca nişte şobolani! Bine, n-am speranţe, şobolani aţi fost până acum, doar n-o să vă schimbaţi peste noapte!

 35. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  radu hristu e penibil

  baiete ti-ai luat medicamentele azi? eu cred ca nu…oricum ai face un bine omenirii daca te-ai spanzura. nu esti decat un agitator facut probabil in eprubeta. Ia-l pe bebel si aruncati-va in cibin!!!

 36. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  unu

  @patru
  Stimate domn/a

  Va las atasat tot comment-ul dvs. corectat!

  alta marie cu alta palarie (zicala este: ALTA MARIE CU ACEEASI PALARIE) ,vreti s-a (SA) pacaliti oameni ba vati (V-ATI) mincat (MANCAT) malaiul ducetiva (DUCETI-VA) cu basescu al vostru cu tot ca numai rau ati facut ,nu mai pacaliti pe nimeni toti sunteti la fel si vorba proverbului ,ce (SE) naste din pisica tot soareci maninca\’ (MANANCA) asa ca dativa (DATI-VA) la fund si apucativa de munca adevarata ca de asta are nevoie societatea nu d (APUCATI-VA) e (ESTI -eventual) taietori de frunze la ciini (caini)

  Asta cred ca zice ceva despre cei care voteaza USL

 37. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  Anonimii sunt infinit mai penibili decât Buiuca. Dacă aveai argumente, le expuneai, nu îl atacai nici pe Vivi, nu mă atacai nici pe mine! Dar e uşor şi frumos să te transformi într-o praştie aruncătoare de caca. Treaba este că tu te umpli de materia cu pricina, iar pe noi nu ne nimereşti. N-ai cum! Suntem la alt nivel 😉

 38. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @37

  Da ,ai dreptate retardule,sunteți la alt nivel,la nivelul celor mai proști decât prevede legea,faceți-vă toți din tentativa asta jalnică de partid harakiri!

 39. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu Hristu Buiuca

  Anonim 37, sunteţi jalnici, tati! Da\’ ştii de ce sunteţi jalnici? Pentru că după ce vă ascundeţi după nişte nume de scenă penibile (oare cum ar fi să apar şi eu cu un nume cretin gen \”ahagha\” sau \”Mirel Floricel\” sau \”Zânul fără Nume\”?), aruncaţi repede cu vocabule gen \”prost\”, \”retard\” etc. A, mai recurgeţi şi la glume răsuflate – \”decât prevede legea\”. Ţin minte că pentru o prostie din asta am avut probleme la grădiniţă. Atât puteţi! Degeaba aţi făcut sau faceţi şcoli! Nu vă duce mintea şi nu ne putem aştepta la mai mult de la voi :)

 40. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  radu hristu \"zanul\"

  baiete asta imi intareste ceea ce cred despre tine si bebel : sau brutaru ca a fost si actor ). prietene ti-am scris numai sa iti atrag atentia cat esti de penibil!!! deoarece, dupa fiecare comentariu facut in defavoarea lui bebel imediat reactionai ca disperatu. daca nu poti accepta critice nu mai da tu sfaturi pe aici de ce sa criem si ce nu. fiecare are propria lui parare.dar na…acum in \”desteptaciunea\” ta nu ai cum sa vezi asta. esti doar un frustrat penibil!!!

 41. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 42. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iosif MILA

  Multumesc tuturor pentru comentarii. Respect opinia fiecaruia si imi doresc sa nu ii dezamagesc pe cei care si-au pus sperantele in acest proiect. La noi isi vor gasi locul oameni profesioniști, competenti, corecti, ambitiosi si dornici sa faca ceva pentru Romania, pentru sibieni. PMP Sibiu va fi locul de intalnire al sibienilor de buna-credinta, dornici sa se implice activ in comunitate.

 43. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un om ce a fost mintit

  Acum vreo 3 sau 4 ani ati avut un mare concurs la Sala Transilvania cu expozitie de obiecte din materiale reciclabile. Ati desemnat si castigatori, insa echipa Liceului de Arta nici pana azi nu a primit premiile promise. Am vorbit cu tine de cel putin 10 ori, insa in afara de \”se rezolva\” nu s-a obtinut nimic. Asa ca: HAI SICTIR LICHEA, PLEACA DE AICI MINCINOSULE!!!!!!

 44. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact