Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Fenechiu, pe modelul Becali. Conduce PNL-ul din inchisoare

Vicepreşedintele PNL, Florin Ţurcanu s-a declarat convins vineri că fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul ”Transformatorul”, va conduce, în continuare, PNL Iaşi din spatele gratiilor. Acesta consideră că noua conducere a PNL Iaşi va avea nevoie de sfaturile lui Fenechiu, pe care le-ar putea obţine fie prin vizite la penitenciarul în care acesta va ajunge, fie printr-un schimb de scrisori, informează Agerpres. ”Să îi dea Dumnezeu putere! Eu îl cunosc pe el ca om şi sunt convins că îi vor fi de partea lui familia şi colegii din Iaşi. Aşa cum a trecut viaţa, aşa va trece şi necazul pentru el. Sunt convins că PNL va fi condus din umbră tot de el, la Iaşi”, a afirmat Ţurcanu, citat de agenția de presă Agerpres.
Relu Fenechiu a fost condamnat joi, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la cinci ani de închisoare. Imediat după anunţarea sentinţei, acesta a demisionat din PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

m. v.

Acum 10 ani

cum e turcu-i si pizdolul. asa este pnl, asa is oamenii.
Raspunde

fenechiu

Acum 10 ani

ba laso aia cu pnl ,ca nu sunt mai buni nici uni ,s-au crezi cumva ca averile si opulenta in care traiesc au facuto dind la sapa s-au la adunat capsuni in spania ,ba au stat la butoane tot timpu ,s-au facut ca se cearta intre ei ,s-a vedem noi fraieri ce dusmani sunt ei intre ei ,si pe partea ailalta pupaturi si incuscriri ,neamuri ,modelu tipic romanesc ,nasi ,fini si alte rude prin alianta ,ba nu va mai lasati pacaliti cu doi mici si o bere ,ca de acea am ajuns pe fundul prapastiei ,astia nu sunt buni nici de slugi la stina ce s-ai mai pui si s-a mulga oile .votati din 4 in 4 ani ca uite unde neau adus
Raspunde

B.Utoru

Acum 10 ani

Procentul de USL-işti din puşcării este egal cu cel din Parlament: 70%.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus