Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O romanca apare alaturi de David Beckham in promovarea unei noi colectii de moda

Andreea Diaconu, unul dintre cele mai apreciate modele din România, a fost aleasă, alături de fostul fotbalist David Beckham, pentru a reprezenta colecţia primăvară-vară 2014 a casei Belstaff.

Cei doi reprezintă imaginea casei de modă Belstaff, fiind protagoniştii reclamelor pentru colecţia primăvară-vară 2014.

În 2013, Andreea Diaconu, alături de Monica Bellucci, Kate King şi Bianca Balti a fost protagonista unei campanii pentru celebra casă de modă Dolce&Gabbana.

Tot în 2013, Andreea Diaconu a apărut pe coperta numărului din iunie al ediţiei franceze a revistei Vogue.

Nu a fost pentru prima dată când Andreea Diaconu a pozat în paginile Vogue Paris, ea apărând şi în luna februarie într-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan şi realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de modă, David Simms.

Atunci, modelul în vârstă de 21 de ani a fost considerat de către editorii prestigioasei reviste "revelaţia numărului din februarie 2013".

Andreea Diaconu a devenit în foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele din România şi a fost remarcată de stiliştii Katie Grand şi Grace Coddington. Fără să se fi hotărât, la început, în legătură cu cariera pe care şi-o doreşte, Andreea a încercat să îşi continue studiile, făcând în acelaşi timp primii paşi în cariera de model şi primele şedinţe foto. Aşa cum a povestit românca într-un interviu, această "viaţă dublă" a făcut să fie chemată în biroul directorului care, ţinând în mână revista Pop, i-a cerut o explicaţie pentru faptul că a lipsit de la cursuri, motivând că este bolnavă, participând însă în acelaşi timp la o şedinţă foto. Decizia definitivă cu privire la carieră a venit odată cu stabilirea sa la New York, având-o ca model pe ucrainiana Daria Werbowy şi fără a uita de prima sa dragoste, karate. Prima sa apariţie pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, , Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani, pentru colecţia primăvară-vară 2013.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus