Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Vom avea o competitie sportiva de nivel national pe Stadionul Municipal

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a solicitat la minister și a obținut organizarea la Sibiu, pe Stadionul Municipal, a finalei campionatului național școlar la oină. Evenimentul va avea loc în perioada 16 – 18 mai iar pregătirile au început deja.

”Noi am făcut toate demersurile necesare, atât la București cât și la autoritățile locale, pentru obținerea stadionului și pentru desfășurarea competiției în cele mai bune condiții posibile. Mi-am propus să fie un eveniment foarte bine pus la punct. Până la urmă vorbim despre sportul nostru național iar Sibiul a avut întotdeauna o tradiție la oină”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Mircea Galață, inspectorul școlar pentru educație fizică și sport.

La Sibiu ar urma să sosească opt echipe școlare de oină, cele mai bune din țară, câștigătoare ale fazelor zonale. Spectatorii vor fi bineveniți.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Eu, sibianul

Acum 10 ani

Acum, cand intaiul sas al tarii se viseaza mega-vice-premier, poate fi folosit si stadionul, fara a fi implicat wk...
Raspunde

clepci

Acum 10 ani

Se potriveste. Pana acum s-o jucat tzurca, de acum incolo oina si clepci.
Raspunde

SPORTIV

Acum 10 ani

Ba decit o echipa de footbal cu vinzatori de meciuri ,mai bine s-a faca orasu ,ba nu primaria trebuie s-a se ocupe de sport de performanta ,acolo sunt bani publici ce vrei s-a trimita detrtactori sibiului dna pe primar pentru deturnare de fonduri ,stiu ca asta va este dorinta ,ba de ce nul intrebi si pe cindrea de ce a desfintat echipoa de volei din prima liga si de ce a ajuns echipa fanion a judetului la footbal [VOINTA ] in liga satelor ,in loc s-a joace cu ,dinamo ,steaua etc ,joaca cu polaca cu sparta si alte echipe celebre din campionatur satesc
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 10 ani

Mai, doar sportivule de la 3, tu ai studiat limba si literatura romana cu arbitrul asistent (tusier, daca asa intelegi...). Se facea vorbire de stadionul MUNICIPAL (adica administrat de intaiul sas al tarii), nu de faptul ca pomenitul sas praduieste banii de cultura si sport pe balciuri grobiene si concursuri, devenite traditionale de cand este el primar, de prins fluturi... infrastructura o asigura oficialitatile in cvasi-majoritatea cazurilor, mai putin la Sibiu, ca nu iau mers la nesfarsit mizeriile celuilalt sas, wk...
Raspunde

Rusine

Acum 9 ani

Rusineee baaa...voi nu vedeti ca sportul din Sibiu este la pamant...Stadionul Municipal este praf...nu s-a investit nici un leu in infrastructura pt sport.....RUSINEEE
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus