Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

USD Sibiu la prima intalnire: Vrem primul loc!

Obținerea primului loc din județ pentru Daciana Sârbu este principala țintă a Uniunii Social Democrate ce s-a constituit  și la nivelul județului Sibiu. Ioan Cindrea, președintele PSD Sibiu, Constantin Sofrone,  președintele PC Sibiu, și Virgil Orlandea, președintele UNPR Sibiu au stabilit luni într-o primă întâlnire protocolul alianței electorale formate din PSD, PC și UNPR. ”Cei trei lideri politici județeni au stabilit echipele de coordonare a campaniei electorale pe care Uniunea Social Democrată (USD) o vă susține la nivelul județului Sibiu pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2014”, se arată într-un comunicat de presă. 
La nivel național, protocolul dintre cele trei partide a fost semnat la începutul săptămânii trecute.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

gigel

Acum 10 ani

Oare mai pacaliti mult oamenii!
Raspunde

Odin

Acum 10 ani

Si o sa-l primiti ... PRIMUL LOC ... dar atunci cand si noi vom ocupa primul loc in topul procuparilor voastre politice.<br>Pana atunci: Mars de aici!
Raspunde

HA ha ha ha

Acum 10 ani

PCR=FSN=PDSR=PSD=USD=aceiași comuniști jegoși și hoți,doar titulatura-i alta,sper să nu mai puteți prosti pe nimeni fripturiștilor și să vă duce-ți în hăul istoriei,unde vă e locul cu cei trei nenorociți reprezentativi ai voștri:iliescu,năstase și mai nou pinocchio-ponta!
Raspunde

alzara

Acum 10 ani

D.Voiculescu, G.Oprea si urmasii lui I.Iliescu au fost de 24 de ani idolii sibienilor. Sau nu ? Actiunile fidelului, corectului Ponta vor entuziasma din nou, ca de obicei, sibienii. I.A.J.O. -II.
Raspunde

jan valjan

Acum 10 ani

ba nu va mai vopsiti ca sunteti aceasi marie cu alta palarie ,lumea va votat usl nu usd ,nu mai pacalti pe nimeni ,voi sunteti o combinatie de infractori la bani publici ,ne plingeti de mila cind nu sunteti la cascaval ,si cind ajungeti aveti aceleasi apucaturi ,ba mai mult ca aveti de recuperat ce nu ati furat cind erati in opozitie ,ba nu ati vazuto pe aia de este primar la craiova [pupila lui ponta ]ce ne plingea de mila si dintro data hopa si barbat ei prins la butoiul cu miere ,si stati ca asta nu este nimic de ce credeti ca le ride basescu in nas astia toti sunt cu patalome de borfasi la drumul mare ,ati vazut ce se premiaza intre ei ati vazut la ala 70 000 de euroi de sfirsit de an , s-a tot fi femeie de serviciu acolo ,ca nu va primi aia prima ,pensia minima pe economie
Raspunde

@alzara

Acum 10 ani

astia au fost idolii tai si ai altora ca tine,nu ai sibienilor si nu se entuziazmeza nici un sibian nici ponta dupa ce a dat ANAFU la brasov si antifrauda la Sibiu punind director tot un brasovean ca sa controleze tot sibienii si sa trimita banii tot la brasov-lovitura din doua directii,o mirlanie mai mare ca asta nici nu se putea la cite tunuri o dat Sibiului mirlanii astia.Stai linistita ca sint monitorizate toate mirlaniile care le fac golanii astia cu Sibiul.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

6, alzara e bărbat, cel puțin așa zice el, și liberal pe deasupra. Vorbește de pe poziții de partid deci e necredibil, așa că nu-ți mai da osteneala să strici orzu\' pe gâște.
Raspunde

erata

Acum 10 ani

nici cu ponta
Raspunde

ponta

Acum 10 ani

comunistii sibieni sunt cei mai cool, au sarit primii sa-mi linga la pasarica pitipoanca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus