Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Turcan, intalnire cu Angela Merkel

O delegaţie a PDL condusă de preşedintele formaţiunii, Vasile Blaga, şi de candidatul democrat-liberal la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, a avut marţi la Berlin o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la grupul CDU-CSU din Bundestagul german. Întâlnirea a avut loc în cadrul deplasării pe care delegaţia PDL o face la Berlin şi Dresda la invitaţia CDU, într-o vizită organizată de Fundaţia Konrad Adenauer, se arată într-un comunicat al democrat-liberalilor remis Agerpres. Din delegația PDL a făcut parte și președintele PDL, Raluca Turcan.
Delegaţia PDL a participat marţi şi la o întâlnire la Cancelaria Federală a Germaniei cu Christian Heusgen, director al Departamentului de Politică Externă, de Securitate şi pentru Dezvoltare, în cadrul căreia s-a discutat despre situaţia politică internă a României şi viziunea PDL asupra politicii regionale şi europene.
Totodată, delegaţia democrat-liberală a avut un prânz de lucru cu preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestagul german, Gunther Krichbaum, informează comunicatul. Alături de Vasile Blaga şi Cătălin Predoiu, din delegaţia PDL la Berlin mai fac parte prim-vicepreşedinţii PDL Anca Boagiu şi Andreea Paul, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreşedinţii PDL Mircea Hava, Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Bălan, Alin Popoviciu şi Alexandru Nazare, secretarul general adjunct Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp şi preşedintele OT-PDL, Sorin Moldovan. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

28 comentarii

vasiladi

Acum 10 ani

si ce limba a vorbit blonda din pdl cu dna merkel?
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Deci Basescu a fst la barosso, astia la Merkel. Si ce credeti ca s-s discutat ? DE CE JOHANNIS ESTE IMPIEDICAT SA JOACE UN ROL IN POLITICA DE VARF IN RO ? Este omul de incredere a investitorilor germanii si a lui Merkel. Miticilor, gata cu balmaceala, PDL CU PNL vor fi favoritii pentru viitor, cu Johannis premier!!! Gloata de securoi isi pot pastra banii, dar nu mai vor trage sforile politice, BASTA!
Raspunde

alzara

Acum 10 ani

Costicãcanacheu i -a luminat pe toti. Vedeti ce scrie presa in judetul sãu .
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

Dupa \'\'ciocanele\'\' primite,pe plan local,de PDL de la FDGR si fostul viitor premier(excesiv de potential fost viitor ministru si vicepremier)ma indoiesc sincer ca Blaga a cerut ajutor de la Merkel pentru anterior-amintitul.Mai degraba,frau Vass(in articol numita Paul-se citeste poool!), tupeista dupa cum o stim,a pacalit-o pe Die Frau,spunindu-i ca vine din partea marinelului,altfel nu-mi explic poza,mama lui de Photoshop!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Gagii sunt cu moralul la pământ, era nevoie de puțină acțiune.
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

@5:Mda!Dupa \'\'distributie\'\' unii o sa se intoarca in tara cu hemoroizi la amigdale de atita actiune.Plus aia doi care au facut degeaba intindere cervicala ca tot nu se vad in poza.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

1. vasiladi (IP 79.17.128.77) [...]si ce limba a vorbit blonda din pdl cu dna merkel?[...]___In RUSA...Merkel fosta activista FDJ (un fel de UTC, dar mai al naibii, rusa a fost obligatorie in RDG), iar Oita Turcana a studiat la Moscova...
Raspunde

beton

Acum 10 ani

popularii europeni dupa ce au nenorocit europa (mai exact clasa de mijloc) ca de banci si imbuibati au avut grija, in mai o sfeclesc la voturi si atunci suna adunarea din toate tufele. si asa au ajuns si lqbele astea triste de la pdl la aceasta intalnire
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

Felicitari PDL pentru aceasta intalnire cu cancelarul Merkel. USL si Traian Basescu sunt cam invidiosi acum.
Raspunde

Cristian Popescu

Acum 10 ani

Vad multa actiune PSD pe aici :) Va cam tataie posteriorul prieteni ? Incet, incet socialismul va apune in Romania. Obisnuiti-va cu asta !
Raspunde

ghita

Acum 10 ani

USL moare de frica sau mi se pare mie ca articolele cu Raluca Turcan sunt cele mai comentate :))
Raspunde

Arsanto

Acum 10 ani

Felicitari echipei PDL , in curand USL va fi istorie!!!
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Eu cred ca si Johannis ii invidios pe Raluca Turcan dupa ce s-a intalnit cu Merkel, ca pe el la cam uitat cancelarul dupa ce s-a inhaitat cu USL-istii
Raspunde

Melee

Acum 10 ani

Vrem, nu vrem, PDL demonstreaza caracterul pro european al partidului, pro civilizatie.
Raspunde

maria p

Acum 10 ani

USL nici nu stii cat de mic incepi sa fii :)). Felicitari PDL.
Raspunde

@pedelaci

Acum 10 ani

Ati prins curaj si acum behaiti toti f00tuva-n guura de pdelaci penali,asa-i daca nu v-a bagat nimeni la zdup pt jaful,genocidul și bataia de joc ce le-ati facut sub obladuirea chiorului alcolist de baselu timp de 10 ani....huooooo jegurilor!!!!
Raspunde

mirel

Acum 10 ani

Este democratie daca nu iti convine nu mai citi si inchide dupa aceea in dulap sa nu te vada nimeni.
Raspunde

bobytza

Acum 10 ani

Sa inteleg, daca nu injuri nu poti sa scrii o parere???
Raspunde

baba novac

Acum 10 ani

USL = dictactura. Cine nu ii noi il distrugem :)), iar USL = adevarul absolut la prostie
Raspunde

angel

Acum 10 ani

ati mers cu para slugoilor? sa va mangaie pe crestet stapanu? sa va bucurati cant va arunca ceva pe jos sa mancati si voi. neam de lepre. la vremea potrivita ar fi trebuit rusii sa ne striveasca sa scape lumea de o natie jegoasa care a absorbit toate metehnele vasalilor din lume.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

20, Aiurea, au mers cu zarzăna, nu cu para. Și ne bucurăm să știi când marele Kant ne aruncă câteva perle filozofice, de nu mai putem. <br> Cât despre ruși, ar trebui striviți, e drept, dar eu prefer insecticidele că nu afac atâta mizerie.
Raspunde

@21

Acum 10 ani

Penibilule,trebuia sa comentezi tu ceva aiurea,omul si-a spus un punct de vedere,care mi se pare chiar bun si logic,si tu l-ai inteles,insa, cand nu mai ai argumente recurgi la mistocareala ieftina specifica tie slugoi prafuit si nesimtit,da-ti doua palme,poate-ti revii sau mai bea un cafei(fara coniac):D
Raspunde

Oanta

Acum 10 ani

Felicitari domna Raluca, felicitari PDL!
Raspunde

Culae

Acum 10 ani

Cel mai bun guvern pentru Romania este al USD!
Raspunde

lola

Acum 10 ani

O astfel de intalnire este benefica atat pt tara dar in special din pt Sibiu! Felicitari Doamnei Turcan !
Raspunde

istoric

Acum 10 ani

Cel mai bine a fost cand stramosii Turcanei mergeau la Inalta Poarta, iar ardelenii la Viena. Sute de ani a fost bine...
Raspunde

Ayan

Acum 10 ani

Felicitări PDL pentru inițiativele pe care le aveți!Apărați statul de drept, cel mai bun și potrivit om la prezidențiale este Cătălin Predoiu!
Raspunde

Laura Crisan

Acum 10 ani

Daca pe conducerea tarii nu ne putem baza, macar sa o facem pe cea a Europei. Judetul Sibiu si Romania merita oameni adevarati, cu initiativa si corecti. Tineti-o tot asa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus