X

Sa o ajutam pe Adina sa invinga leucemia si sa aiba o sansa sa-si vada copiii crescand!

Adina Maria Fetan este o tânără de 27 de ani care a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă tip 2, iar acum luptă în fiecare zi pentru a învinge boala şi pentru a avea şansa de a-şi vedea cei trei copii crescând.

Rareş (3 ani), Ioana (8 ani) şi Bianca (9 ani) au rămas în grija tatălui şi în fiecare zi se roagă ca mama să se întoarcă de la spital sănătoasă.

Adina urmează să facă transplant de celule stem hematopoietice la Bucureşti, iar transplantul costă 200.000 de mii euro, pe care cu ajutorul familiei, pretenilor şi oamnilor cu suflet mare din Tălmaciu, şi nu numai, a reuşit să îi strangă. Dar pe lângă costul transplantului, Adina mai are nevoie de 16.000 de euro pentru tratamentul de după transplant, iar cu aceşti bani, pe care speră să îi strângă cu ajutorul celor care sunt dispuşi să o ajute, Adina se poate întoarce acasă la copiii ei, care o aşteaptă în fiecare zi pe mami să între pe uşă.

Oricine este dispus să ajute, cu oricât de puţin, poate să doneze în contul deschis la Banca Raiffeisen pe numele Adina Maria Fetan RO96RZBR0000060016466064.

Cei care doresc să intre în contact cu familia Adinei o pot face la telefon: 0757076384.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dorian

  Dumnezeu te va vindeca,pentru ca te iubeste si esti un om deosebit.rugaciuniile celor 3 ingerasii ai tai vor da roade.Dumnezeu a dat pe singurul Sau Fiu pe cruce,ca sa nu pierim ci sa avem o viata vesnica alaturi de El,facand asta Dumnezeu ne-a demonstrat cat de mult ne iubeste,nu iti pierde speranta si roaga-te lui Dumnezeu din suflet cu tot cugetul tau,din inima..Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te vindece de orice boala in numele Fiului Sau cel Sfant Mantuitorul nostru Isus Hristos!Amin!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact