Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ucraina: 35 de morti in confruntarile din ultimele doua zile de la Kiev

Numărul victimelor în confruntările violente ce au loc de marți la Kiev a crescut la 35 de morți, a anunțat joi Ministerul ucrainean al Sănătății, citat de RIA Novosti, informează Agerpres. ”De la începutul confruntărilor (18 februarie) au murit 35 de oameni”, a precizat sursa citată. Anterior, același minister anunța un bilanț de 28 de persoane ucise în violențele din ultimele 48 de ore din capitala ucraineană.
Confruntări de o violență fără precedent, de la începutul acum trei luni al protestelor în Ucraina, au izbucnit marți dimineața la Kiev, în timp ce Rada Supremă se reunise pentru a examina o reformă constituțională privind reducerea prerogativelor prezidențiale. Ciocnirile dintre forțele antiguvernamentale și polițiști au fost reluate joi dimineață în centrul Kievului, în pofida unui armistițiu convenit miercuri seara între președintele Ianukovici și liderii opoziției și a zilei de doliu decretate pentru joi în memoria celor uciși.
Această nouă explozie de violență s-a soldat deja cu numeroși morți, cifrele vehiculate variind între șapte și 25, numărul exact fiind greu de stabilit, în condițiile haosului ce domnește în prezent pe străzile Kievului.
 
Foto: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Rada Supremă

Vizualizari: 286

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus