Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Nicolle Stanese va prezenta pe TVR 1 finala nationala Eurovision Romania

Frumoasa sibiancă va fi gazda spectacolului de lansare a grilelor de primăvară la TVR, care include finala națională Eurovision România 2014. În grila de primăvară a TVR 1, Nicolle va prezenta o emisiune săptămânală de reportaj.

Nicolle Stănese se alătură în acest an echipei Eurovision de la TVR. Frumoasa prezentatoare sibiancă va fi, pe 1 martie, la Brașov, gazda spectacolului de lansare a grilelor de primăvară la TVR, care include finala națională Eurovision România 2014. Din martie, Nicolle va prezenta o emisiune săptămânală de reportaj la TVR 1.

Este cunoscută telespectatorilor sibieni, dar și celor din întreaga țară, pe care i-a cucerit cu zâmbetul și naturalețea ei. Nicolle are 23 de ani și lucrează în televiziune de la vârsta de 16 ani. A prezentat divertisment la Antena 1, atât la Sibiu, cât și la București, s-a implicat în campanii umanitare, a fost host al unor evenimente. Timp de doi ani a prezentat programul matinal al postului Prime TV din Republica Moldova. Din 2013, Nicolle Stănese este mama unei fetițe, Ana Victoria.

“Am luat foarte puțin în calcul posibilitatea de a mă întoarce la o televiziune națională, pentru că am încercat să mă feresc de ceea ce are ca rezultat final obținerea de audiență facilă. Dar am acceptat cu mare încredere să mă alătur TVR, unde sunt convinsă că pot face lucruri de care atât eu, cât și oamenii care mă apreciază să fim mândri. Concursul Eurovision este unul dintre cele mai urmărite programe, iar pentru un prezentator este o onoare să facă parte măcar o dată-n viață din acest proiect”, spune Nicolle Stănese.

Pe lângă proiectele din televiziune, noua membră a familiei TVR a fost și ambasadorul Fundației Edelweiss pentru dezvoltarea Republicii Moldova, iar în prezent este membru Crucea Roșie și Baby Care.

Ștefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula și Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA și The Zuralia Orchestra sunt cei pe care îi vom vedea pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov, la finala națională a concursului Eurovision 2014. Lista completă a celor 12 melodii finaliste se găsește pe www.tvr.ro sau pe eurovision. Tvr.ro. Dintre cele 12 melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialiști vor alege, în prima zi a primăverii, cântecul care ne va reprezenta în acest an la finala internațională a concursului, în Copenhaga.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

@@@

Acum 10 ani

Dar nu ne-ati spus a cui sotie sau amanta este! Sibience frumoase sunt desule! Nu mi se pare sa aiba un talent iesit din comun!
Raspunde

marius

Acum 10 ani

pentru curiosul de mai sus.... este sotia unui om de afaceri...de varsta aropiata... ...este o femeie serioasa...stiu despre ce vorbesc!!! ai tu vreo amanta de vrei sa o promovezi in tvr?..
Raspunde

@1

Acum 10 ani

Esti un om rau, sa vorbesti asa de o inalta supusa a neamului regal de croncanitoare din Turnisor! Ies si coloratii in fata cu un alt fel de manelista si tu imediat comentezi! Rusine!
Raspunde

@3

Acum 10 ani

Sa intelegem ca individul de langa vedeta Nicolle,cel cu ceas smecher de interlop e cumva zigeuner?ca sas brunet nu prea pare a fi?poate ma insel ,dar cam asa reiese din commentul tau...oricum ,nu mai conteaza cum arata si ce e ,conteaza ca e om de afaceri,are parnos mult...asta le place pitipoancelor...de un strungar,tractorist,frizer sau invatator chipes si cu salariu mediu nu s-ar indragosti materialistele naibii!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus