Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Universitatea Spiru Haret a fost acreditata

Guvernul a decis introducerea Universităţii Spiru Haret în lista instituţiilor de învăţământ superior particular acreditate, precizând clar specializările şi programele de studii acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu în cadrul acestei instituţii de învăţământ, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean. în acest sens, Executivul a modificat Hotărârea Guvernului nr. 749/2009 pentru aprobarea Nomenclatorului domeniilor, a structurilor instituţiilor de învăţământ superior şi a specializărilor şi programelor de studii universitare de licenţă acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu, organizate de acestea. „Măsura luată de Guvern vine după ce, în şedinţa de săptămâna trecută, a fost aprobată Ordonanţa Guvernului privind dreptul studenţilor înmatriculaţi la formele de învăţământ la distanţă sau cu frecvenţă redusă de a continua studiile la programe de licenţă autorizate să funcţioneze provizoriu sau acreditate. Actul normativ prezentat de doamna ministru Ecaterina Andronescu a fixat cadrul juridic pentru măsurile propuse de Ministerul Educaţiei în scopul intrării în legalitate a Universităţii Spiru Haret”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Guvernului. Ioana Muntean a arătat că una dintre cele mai importante măsuri la care făcea referire Ordonanţa era desfiinţarea şcolarizării pentru toate specializările, programele de studii autorizate provizoriu sau acreditate la forma de învăţământ la distanţă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Sami

Acum 14 ani

Tu inca nu ai terminat cu dejectiile astea, mai animalule? Chiar iti place mocirla intelectuala in care traiesti? Va ca pui comentariile tot noaptea. Cu siguranta esti genul de om fara scop in viata care se culca la 1 noaptea si doarme pana la 10...
Raspunde

Mariana Oprisan

Acum 14 ani

Din partea mea , puteti sa va duce-ti dracului amandoi. Sunte-ti neste nulitati, la munca cu voi sau spanzurati-va!
Raspunde

@Mariana si cosmin

Acum 14 ani

Este grea gramatica limbii romane, nu?
Raspunde

eu

Acum 14 ani

ma bucur ca macar numele mi la scris kalumea :)))nepotilor ce va manaca in freza
Raspunde

cozmin beloclavek

Acum 14 ani

buey Sami, tot parlt ai ramas! cu cine te certi tu acolo nepoate? ia de fa ca mine: sug puIa la cetateni (acu de craciun fac reduceri colosale), o iau si la gaoz ca mi l-au cusut doctorii curologi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus