X

Klaus Johannis, miercuri la "Raluca & Razvan"

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, primarul Sibiului, Klaus Johannis, va participa miercuri seară, începând cu ora 21,30, la emisiunea "Raluca și Răzvan" difuzată de postul local de  televiziune Eveniment TV. Apariția fiind programată la puțină vreme după Delegația Permanentă a PNL de marți seara  este de așteptat ca subiectul principal al discuțiilor să fie politic. În plus, fiind prima apariție a lui Klaus Johannis  într-o emisiune tv locală de la începutul negocierilor pentru reorganizarea guvernamentală, este posibil ca primarul să facă și referiri  cu privire la  mediul politic sibian și la efectele pe care decizia Delegației Permanente le va crea în județ.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  yoly

  Da?
  Astpt sa se invite si inainte de fi cercetat de DNA !
  Acest individ vorbeste numai la TV si in rest, cat mai de sus.
  Se crede proprietarul Sibiului .
  Se crede atat de sus incat ar trebui sa ramana in neant.
  in caz dde nevoie, sper sa nu se mai bazaze pe sprijinul unor anumiti judecatori ….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ralucu si razvana

  Ce gasca faina acolo la emisiunea Popo Club, ce arome, ce senzatii tari! Cum se alinta ei intre ei cu dragalasenii de felul: te-ncur cu ceva sau imbuci ceva? La multi *** acestei emisiuni elevate si decalotate!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @5

  Nu are moacă de secretară blondina cea pieptoasă…mai degrabă starletă porno ar prinde-o mai bine…și oricum gurile rele spun că lui klaus nu-i prea plac blondele,poate blonzii:D

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pt. 2

  Tu esti relaxat cu astfel de indivizi care ia licee in numele Grupului Etinc German ? organizatie declarata fascista in 1946?
  frustrare e putin spus.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @9

  nu inteleg cum i-au lasat pe astia sa puna la fiecare trecere de pietoni \’ATENTIE la raluca si razvan\’. Platesc la primarie pentru mesjele de pe trotuar ?

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  unu

  oau citi frustrati acem in simbria lui cindrea ,lasa ca nu dureaza si victoras a vostru va fi amintire ,ba cripoto -comunistilor ati vazut ce inseamna bun simt si democratie ,va lasat coarde cxomuniste ca erati speriati rau de tot ,ba lumea a votat usl nu usd ,cocalarilor na lasa s-a va conduca baroni rosi ,gen dragnea ,oprisan si alti din speta lor ,ba daca aveti demniutate dativa in bloc demisia ,si tie tu yoli mai laso pe aia cu dna si numai bate cimpi cu intoxicarera asta ca ride si copii de prostiile pe care le dai pe goarna ,vezi de seful tau ca nu johannis si-a angajat nevasta la mosie ,[birou de deputat ] ,acum aveti ocazia ,pnl ,fdgr sa-l demitetiu din fruntea judetului ,pentru subminarea si tradarea interesului judetului sibiu ,johannis acum esti liber s-ai mai tragi un giratoriu exact unde il doare mai tare ,nu de alta dar s-ai areti cum se circula in orasele moderne alwe europei ,ca astaeste invatat s-a treaca peste pietoni pe trecere si pe contrasens ,asa erau comunisti totu ilegal si pe linga lege dar la ei ciocoi rosi normal .,JOHANNIS PRIM -MINISTRU ,DESTEPTATIVA NU MAI DORMITI CA VIITORU COPIILOR VOSTRI este JOHANNIS si la lada cu gunoi a istoriei cu capitalismul de cumetrie

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  joseph

  alzara, se pare că ai memoria cam scurtă, adică atât de scurtă cât să-ți convină. <br> Poate că suntem conștienți ce am pierdut cu toții în urma opțiunii liberalilor pentru ponta, voiculescu, oprea și sârbu. <br> Oportuniști cum vă știm, acum ați schimbat macazul și ați sărit în vagonul internaționalist, și asta numai după ce antonescu a fost muștruluit prin cancelariile apusene unde a realizat că, altfel, n-are nicio șansă la președenție .

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @13

  Sunteți toți o apă și-un pământ trădătorilor de liberali,nu sunteți mai prejos decât comuniștii lui ponta,ăia seânt cu voiculescu,voi cu bețivu de băsescu…nici-o diferență între voi,iar penibilulu de antonescu,în prostia-i și mândria-i crunte tocmai a avut cel mai răsunător eșec din carieră prin bătaia de joc făcută la adresa votanților din 2012…să vă ia draq pe toți din clasa poiltică de la a la z,sunteți toți numai cu gândul la ciolan,ar trebui o dictatură militară la noi,început de la zero,băgați toți penalii de politicieni la zdup,confiscate toate averile ilegale făcute din hoții și din subminarea economiei naționale,sunteți mai răi ca niște ștoarfe penale,ce-și schimbă doctrina și direcția precum ălea clienții de pe traseu…bleahhh….îți vine să vomiți!!!!

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact