X

Ce a patit un sibian din Jina care a incercat sa mituiasca un politist de la rutiera

Un bărbat de 40 de ani din Jina a fost oprit ieri noapte în trafic de un polițist de la Postul de poliție Cut, Județul Alba. Pentru că șoferul avea asigurarea RCA expirată, polițistul a vrut să-l amendeze, moment în care sibianul a vrut să-l mituiască oferindu-I suma de 50 de euro. Acum s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită.

”În urma verificărilor efectuate, poliţistul a constatat faptul că asigurarea pentru răspundere civilă a autovehiculului era expirată, contravenţie sancţionată de lege cu amendă şi măsura complementară a reţinerii certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare.

În momentul în care conducătorul auto a fost informat în legătură cu faptul că va fi sancţionat, i-a propus polițistului să îi ofere o sumă de bani pentru a nu-şi îndeplini obligaţiile de serviciu.

Agentul de poliţie s-a desistat de propunerea făcută de către F.C. şi a informat de îndată structurile specializate care au realizat prinderea în flagrant, în timp ce conducătorul auto îi oferea polițistului suma de 50 de euro.

Împotriva lui F.C. a fost întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru săvârşirea infracțiunii de  dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 290 alin 1 Cod Penal.” – a transmis astăzi Inspectoratul Județean de Poliție Alba, citat de Ziarul Unirea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un sibian (desigur, din Sibiu)

  Un sibian din Jina? Poate vrei sa spui UN JINAR!
  \”Tribunalul de pe lângă Tribunalul Alba\”? Poate Parchetul de pe langa…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  SIBY

  Cand dreaq a mai avut militianul timp sa anunte \”structurile specializate\”, acestea sa ajunga urgent pana la Cut, sa mai aiba si timp sa organizeze flagrantul, fara ca cel in cauza sa miroasa ceva? Si toate astea la miezul noptii…asta da performanta notabila a Militiei Romane si \”STRUCTURILOR SPECIALIZATE\”.! Iar voi cei care ati scris articolul, sunteti din pacate in exteriorul presei !!!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tud

  Politistul probabil nu era din sibiu sau i-a fost frica pt ca altfel nu imi explic. Trec des prin jud sibiu dar dau de cele mai multe echipaje de pol puse pe spaguiala. In sibiu sunt cei mai spagari politisti din tara. Rusine!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cornel

  va spun eu cum sta treaba nu era noaptea era ziua
  politistul la lasat sa plece sa isi faca asigurare intre timp a anuntat structurile specializate dar decand la oprit si pana cand sa organizat flagrantul a durat 5-6 ore ori nu mai poti sanctiona dupa ce asi face asigurare dar se pare ca domnul politist sia gasit prostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact