Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Gant il insoteste pe ministrul Corlatean in Germania

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ va face parte din delegația oficială a ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, la Berlin, ce se va desfășura în perioada 19 – 20 martie. Programul vizitei cuprinde o întâlnire cu Ministrul federal de Externe, Frank-Walter Steinmeier, dar şi cu membrii marcanţi ai Bundestagului, printre care Bernd Fabritius (Uniunea Creştin Socială), Preşedintele Asociaţiei saşilor din Transilvania care trăiesc în Germania. Pe agenda discuţiilor se vor afla teme de politică europeană şi internaţională, cât şi relaţiile biletarale dintre Germania şi România. „O prioritate a politicii FDGR este realizarea unei punţi de comunicare şi legătură între România şi Germania, şi această prezenţă a mea în delegaţia României este o confirmare a acestui fapt,” a declarat deputatul Ovidiu Ganţ.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

@@@@

Acum 10 ani

Ce să facă și șvabul ăsta coclit prin Germania?La ce meclă de speriat are ....sigur se minunează nemțalăii de la Berlin!
Raspunde

alzara

Acum 10 ani

E 1/2 svab si 1/2 roman. Tatal sãu a fost prefect PNT -sd al Timisului .Daca l -ai ascultat stii ca e acasa in pb europene. A zbarcit -o rau de tot la votul amnistiei /gratierii, apoi a si justificat. Cred ca a fost pus si nu a avut taria refuzului. N -a fost singur pe lista rusinii. V -o amintiti ? Merita.
Raspunde

sfab

Acum 10 ani

ba il chema ca la ,johannis nu mai aveti tupeu sa-l chemati ,mentoru vostru de la jilava ,ala cu en case si conturi de la matusi tamara ,cautate in cimitiru ,belu si vreificat s-a nu aiba mostenitori in viata ,il folosea pe johannis ca sa-si dreaga imaginea in fata cancelariei germaniei si ce nu vrea s-a recunoasca ala cu 9 case figura a tinut ,si consencinta trimise mesaje de amenintari cu decapitarea prin diverse persoane care se substitue ,ba ce s-a faca baietica asta [corlatean ]sa-l tina la use cu tanti de servici la curatenie ,nu mai spuneti nimic de SENGHEN ,neau luato inainte si republica moldova
Raspunde

SIBIANUL

Acum 10 ani

Era culmea sa-l ia pe brasoveanul Nita !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus