X

Muzeul Brukenthal se alatura campaniei "Ora Pamantului"

Muzeul Naţional Brukenthal se alătură, pentru cel de-al treilea an consecutiv, campaniei Ora Pământului – Earth HourTM – cosiderată ce mai mare acţiune voluntară de mediu din istorie, implicând 2 miliarde de oameni şi programată anul acesta pentru data de 29 martie.

Vineri, 28 martie, de la orele 11:00, la Muzeul de Istorie Naturală, va avea loc o acţiune educativă intitulată „Ora Pământului 2014 – Eclipsa de bec! Stinge lumina!”, coordonată de muzeograful Ana-Maria Păpureanu.

„Sunt aştepaţi să participe, din partea Şcolii Gimnaziale nr. 2 din Sibiu, 18 elevi din clasa I şi 11 elevi de la clasa pregătitoare, ajutând astfel la creşterea impactului acestei campanii în rândul şcolarilor. În cadrul activităţii, elevii vor fi încurajaţi să economisească resursele naturale, oprind în acest mod degradarea mediului înconjutător, pornind de la simplul gest de a stinge luminile în casele lor, sâmbătă, 29 martie, între orele 20:30-21:30”, spun reprezentanţii muzeului.

Foto: www.realitatea.net

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact