Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Daciana Sarbu: Nu vreau sa primesc lectii de la cei care si-au denigrat tara

Europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu a declarat astăzi la Sibiu că nu va răspunde atacurilor PDL la adresa sa în campania electorală pentru Parlamentul European. Pe de altă parte, Corina Crețu, la rândul ei europarlamentar PSD, a lansat un atac la adresa unui alt europarlamentar, Monica Macovei. ”V-am spus despre delagația PDL. În primul rând, v-aș spune despre doamna Monica Macovei. Momentul 2012, când nu numai că a mințit în plenul Parlamentului European și a vorbit de fraudarea votului alegerilor cu peste două milioane de voturi, fapt ce nu a probat nimeni, niciodată s-au găsit doar câteva zeci, 50, 60 de voturi și cel mai grav cred că a fost faptul că e unicat în istoria PE când un membru a cerut suspendarea fondurilor europene pentru propria țară. Îmi spuneau colegii că un asemenea om nu ar mai putea da ochii cu electoratul. (...) Câte acțiuni cu care se laudă PDL au fost în interesul României? Cred că acest lucru contează acest lucru cel mai mult, nu câte luări de cuvânt, câte voturi, ce prezență”, a declarat Corina Crețu.
Daciana Sârbu a băgat-o și ea pe Monica Macovei în categoria celor care denigrează țara. ”Nu vreau să primesc lecții de la cei care și-au denigrat țara. Nu au cum să ne atace pe subiecte serioase, dar nu vreau să le răspund”, a spus europarlamentarul PSD. 
Daciana Sârbu și Corina Crețu s-au aflat vineri la Sibiu pentru a participa la o întâlnire cu liderii PSD și cu mediul de afaceri local.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

16 comentarii

joseph

Acum 10 ani

Mult succes doamnelor in campania electorala. Sper sa obtineti cat mai multe voturi pentru a reprezenta in continuare cu cinste Romania in cadrul parlamentului European
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Tara nu inseamna Ponta , a denigrat plagiatorul . Nu ne mai putem minti fumos de dragul votului .
Raspunde

@1joseph

Acum 10 ani

Băi ,tu ești prost josephe?te știam pdl-ist nenorocit de-al lui băselu....acum te pui bine cu Daciana ghiolbane?!?!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

He,he, așteptam să apari și să te dai de gol. E clar că tu ești cel care m-ai clonat ca să ai motiv să-ți dai singur replica. Eu, joseph unicul și inconfundabilul, postez NUMAI de pe un IP, pe care tu n-ai cum să-l clonezi, fraiere, hi,hi,hi....
Raspunde

@4

Acum 10 ani

Ce-mi place când pui botu la orice vrăjeală măi joseph,io chiar am crezut că tu ai postat de pe alt ip....pe tine nu te-aș clona nici să fii ultimul pe planeta asta căpcăunule:))))))))))))))
Raspunde

european

Acum 10 ani

pot enumera cucoanele cele 2 cu ce au servit ele tara de cand rezideaza in parlamentul european? Am citit acum cativa ani in presa straina ca deputatele romance s-au plans oficial de orarul magazinelor de lux die Bruxelles, nu aveau timp destul de cumparaturi... dar in rest dau cu ideologia stalinista invatata acasa si au nerusinarea sa o critice pe D-na Macovei care face treaba si e apreciata intre colegi. In rest ce a trimis Ro. la PE? debili mintali, colerici, papusi de vitrina intrigante, femei frustrate, corupti si corupte, etc. Singurul Dacian Ciolos si M. Macovei ce mai fac treaba.
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

D-na Daciana ce ati facut pentru Sibiu de cand sunteti europarlamentar??? Nimic, imi pare rau ca sotul dumneavoastra nu ii premierul tarii. Aveti grija ca SIBIENII va vor intreba daca va vor vedea prin oras.
Raspunde

@gigel

Acum 10 ani

Sibian idiot ( scuze pleonasm)..Daciana Sarbu candideaza la alegerile europarlamentare nu la alegerile comunale din Sibiu..ce naiba esti asa de prost incat sa visezi ca aia la PE toata ziua se framanta sa vada ce fac cu satucul plin de rromi si handicapati de pe langa Marginime?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

gigel e din Braşov, de aia nu ştie, dar oricum are dreptate că Daciana nu are niciun merit in afara de a fi fata lui tata şi nevasta soţului.
Raspunde

Vaidenoi

Acum 10 ani

Voi nu stiti cum s-a sacrificat biata femeie pentru tara !!!! ,Tu ai fost cea mai mare iubire a vieţii mele, însă am găsit în sfârşit o iubire realistică\'\'. ,,Te iubesc\'\'. Sunt mesajele Corinei Creţu către Colin Powell, scrise în noiembrie 2011, cu puţin timp înainte ca eurodeputatul PSD să se căsătorească Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: ***www.realitatea.net/corina-cretu-colin-powell-noi-mailuri-publicatre-de-hacker_1240709.html#ixzz2xNM37NPc Follow us: @realitatea on Twitter
Raspunde

eu

Acum 10 ani

Sunt sigura de reusita Dacianei si a Corinei! Merita sa mearga mai departe aceste doamne valoroase. SUCCES SI ENERGIE MAXIMA DOANELOR.
Raspunde

qwerty

Acum 10 ani

Foaie verde,lemn de soc.
Raspunde

georgel

Acum 9 ani

Stie cineva sa-mi spuna si mie ce-a facut Daciana in Parlamentul European, in afara de tacere si iar tacere? In afara de faptul ca este fata lui popa Sirbu si nevasta primului mincinos al tarii, alte merite nu stiu sa aiba
Raspunde

...

Acum 9 ani

dar e mai bine s-o dai strainilor nesimtito? stramosii mei au murit ca sa apere tara asta si barbatu-tau si clica lui, cot la cot cu adversarii politici o dau strainilor incet dar sigur: petrom-ul impreuna cu resursele petroliere, gazul, aurul, etc.. au ajuns pe mainile strainilor si toti aia care au fost la conducerea tarii in ultimii ani sunt partasi la jaful asta. ne furati tara, noua romanilor, ne furati viitorul copiilor si tot voi sunteti nemultumiti ca nu va suporta lumea? jigodiilor!
Raspunde

justitiarul

Acum 9 ani

Iti spun eu Georgel; Madam Daciana in toti anii de mandat in Parlamentul European, a depus un singur raport (lege). La fel si madam Corina Cretu. Nu-i asa ca ne meritam soarta??? TREZITI-VA ROMANI!!!
Raspunde

ixulescu

Acum 9 ani

@eu !hai lasa-neeeee!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus