Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Conferintele practice BookLand Evolution continua cu o zi dedicata antreprenoriatului

Joi, 3 aprilie 2014, tinerii sibieni au o nouă oportunitate de a sta față in față cu unele dintre personalitățile marcante ale României, ale căror reușite îi pot încuraja și motiva în dezvoltarea personală și profesională, numai în cadrul Conferințele practice BookLand Evolution.

Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 18:00 - 20:00, la Biblioteca Județeană Astra din Sibiu. Intrarea este liberă!

În cea de-a patra zi a Conferințelor practice, zi dedicată antreprenoriatului, invitații speciali sunt membrii Romanian Business Leaders: Alexandru Călinoiu, Ciprian Hanea, Lucian Todea și Octavian Bădescu. Timp de două ore, susținătorii proiectului “Vreau să fiu antreprenor” le vor vorbi tinerilor despre viața de antreprenor și le vor răspunde la întrebări, ajutându-i astfel să descopere secretele acestei meserii.

La sfârșitul serii, liceenii vor avea șansa să se înscrie în cursa pentru un loc gratuit în Tăbăra Coolturală BookLand, câștigătorul fiind desemnat prin tragere la sorți în ultima zi a conferințelor.

Lansarea BookLand Evolution prilejuiește încă o inaugurare, aceea a platformei online www.inPractica.ro, prin care tinerii au acces la programe de practică, internship, traineeship și part-time jobs în companii sau organizații din România. Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus