Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Adi Bulboaca va fotografia timp de 25 de ore maratonul teatral din acest weekend

La Sibiu are loc în acest weekend festivalul “25 de ore de teatru non-stop”. Acţiunea, un omagiu adus Zilei Mondiale a Teatrului, este organizată de o structură independentă, Asociaţia Culturală BIS.

„Anul acesta fotograful Adi Bulboacă a anunţat că va fotografia spectacolele încontinuu, timp de 25 de ore sau chiar mai mult. Chiar dacă unele spectacole se suprapun, artistul fotograf va face astfel încât să surprindă cadre de la toate acţiunile din cadrul festivalului”, spun organizatorii.

Adi Bulboacă s-a născut în 1988 si 16 ani mai tarziu a început să fotografieze. După ce a fost admis la facultatea de film a UNATC a început să fotografieze si teatru, capturând în ultimii ani imagini din câteva sute de spectacole. Cu ocazia maratonului teatral de la Sibiu se vor adăuga în arhiva lui fotografii de la încă 20 de spectacole şi evenimente în numai 25 de ore.

Festivalul, ajuns deja la a IV-a ediţie, presupune ca timp de 25 de ore, fără oprire, în diverse spaţii din oraş, să se joace teatru. Spectacole tinere, proaspete, produse de companii independente, conferinţe, performance-uri, concerte. Artişti din toată ţara (Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Galaţi, Sibiu) vor împânzi oraşul. Sloganul festivalului, încă de la prima ediţie este: RESPIRĂ. TEATRU.

Bilete se găsesc la Agenţia teatrală, Librăria Humanitas şi Atrium Cafe. Preţul unui bilet - 15 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus