Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Politistii au oprit ieri in trafic peste 250 de masini. Amenzile totale depasesc 30.000 de lei

În perioada 1-19 aprilie, la ordinul șefului Poliției Române, Petre Tobă, polițiștii din toată desfășoară acțiuni preventive, ”pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paștelui Ortodox și Catolic”.

Așa ase face că numai ieri, 6 aprilie, la nivelul județului Sibiu 134 de polițiști din cadrul structurilor de investigarea fraudelor, de ordine publică, poliție rutieră și poliție transporturi au acționat, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru combaterea infracțiunilor de natură economică, a celor cu violență și a furturilor, precum și pentru combaterea infracționalității stradale.

”Au fost verificați 35 de agenți economici și 257 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport. În urma controalelor efectuate, polițiștii au constatat 6 infracțiuni, pentru care sunt cercetate 6 persoane. Din totalul infracțiunilor constatate, două sunt infracțiuni de evaziune fiscală. De asemenea, polițiștii au aplicat 210 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 31.404 lei.  33 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică prevăzute de Legea 61/1991 iar 6 dintre sancțiunile aplicate sunt prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Pentru abateri de la normele rutiere au fost aplicate 165 de sancțiuni contravenționale prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 6 sancțiuni aplicate sunt prevăzute de alte acte normative”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Raresh

Acum 9 ani

M-or fost prins cu pretenii de la bloc in dealu Daii facand labutza in cerc in timp ce ascultam Happy in Sibiu.
Raspunde

cici

Acum 9 ani

plan de amenzi
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

sa stea o jumatate de zi pe strada Sacel si o sa-si faca planul la amenzi pentru doua luni...e doar o chestie de timp pana o sa loveasca pe cineva.
Raspunde

platitor taxe

Acum 9 ani

Facem bani de alegeri si la buget ca altfel nu exista pib. Asta e tara in care traim selectiv ca sa zic asa.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Acțiunea celor de la poliție e o chestie de esență comunistă care contravine constituției. Nu există acțiuni preventive care să se lase cu amenzi. Nicăieri în lume poliția nu oprește fără un motiv întemeiat. Însă, în gubernia Romanika e posibil orice. Iar porcii ăia de la ARR ar trebui împușcați fără milă, după ce că ești obligat să le dai periodic dijma, mai ies și la vânătoare de stopuri sparte și beculețe arse. Porci ordinari.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Subscriu celor souse de matale,chestia cu,,asigurarea climatului de ordine si siguranta pubica ,,e doar vrajeala pt fraieri,cand e vreun scandal mare cu bate,pistoale intre interlopi nu vezi un gabor burtos pe acolo,stau doar in boscheti putorile dracu,sa-si faca bani de PASTI.
Raspunde

...

Acum 9 ani

am observat ca daca intr-o intersectie nu functioneaza semafoarele nu exista niciun cap de creta care sa sufle in fluier si sa dea din maini acolo. bine ca stau pe dupa colturi, prin tufe si pe langa trecerile pe care pietonii aproape ca plonjeaza, fara sa se uite in stanga si in dreapta. si daca se uita si vede ca vine o singura masina, decat sa stea 5 secunde sa treaca, mai bine pune piciorul pe trecere..sa stea ala ca aici e trecere....pietonii au obligatia sa se asigure si cand trec pe la semafor pe culoarea verde. cand ii vor amenda si pe aia capetele de creta? cand ii vor prinde pe aia care mi-au spart rezervorul? erau nervosi si pentru ca i-am chemat atunci. niste burtosi care fac uniforma politiei de rusine
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

circulate correct si nimeni nu are treaba cu voi...e mai simplu decat sa bateti campii cu comentarii stupide.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

8, ești cap de cretă de nu pricepi, așa-i? Păi, tocmai că nimeni ARE treabă cu noi, chiar dacă circulăm corect, ești oprit din oficiu, doar așa că vor mușchii lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus