Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Creveti inmuiati in sos picant

Fiți atenți cu harissa. Nu numai că se comercializează multe tipuri, dar, de asemenea, în unele borcane pe care scrie harissa, se găsește de fapt o pastă de culoare roșie făcută cu sfeclă roșie și morcov.

Ingrediente:

-150ml maioneză de bună calitate, de preferat organică

-50g harissa (sau dupa gust)

-1 linguriță suc de lămâie

-1 linguriță de miere

-500 g creveți fierți, decojiți

Metodă de preparare:

Puneți toate ingredientele, cu excepția creveților într-un castron și se amestecă bine, apoi se transferă într-un castron mic dar adânc.

Puneți creveții pe o farfurie mare de unde oameni îi pot servi pentru a-i scufunda în sos.

Sursă: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/prawnswithspicydippi_86961

Harissa

Este numit de mulți ketchup-ul african și cu siguranță incită toate simțurile. Sosul harissa sau pasta iute cu aromă de chili este o emblemă a bucatariei nord-africane și a Orientului Mijlociu, omniprezent în Algeria, Tunisia, Libia și Maroc, dar și în Franța sau Israel.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 362

Comentarii

1 comentarii

joseph

Acum 10 ani

Doamne, ce-mi mai place s-o sug până îmi umplu esofagul cu malahia cea hrănitoare !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus