X

Caravana "Pretuieste Viata" ajunge in mai si la Sibiu

Caravana naţională „Preţuieşte viaţa”, desfăşurată pe parcursul a două luni în 14 oraşe din ţară, ajunge în 21 mai şi la Sibiu.

Evenimentul „Şcoala Mamelor” va fi prezentat de Andreea Marin şi se va desfăşura de la ora18:00 la restaurantul Majestic.

„Evenimentul s-a bucurat de un mare succes în judeţele unde s-a desfăşurat. Poate participa oricine doreşte: părinţi cu copii, fără copii, viitori părinţi, bunici, persoane necăsătorite, tineri. Participarea nu este condiţionată în mod obligatoriu de înscriere, pot participa şi persoanele care nu reuşesc să se înscrie. Turneul naţional va debuta pe 7 mai şi va include oraşele Constanţa, Galaţi, Timişoara, Ploieşti, Sibiu, Braşov, Cluj, Târgu Mureş, Bistriţa, Piteşti, Iaşi, Oradea, Bucureşti, Drobeta Turnu Severin. În fiecare oraş, Andreea Marin se va întâlni cu mii de români pe care îşi propune să îi convingă că viaţa merită preţuită, trăită frumos şi demn până la capăt”, spun organizatorii.

Evenimentul este susţinut de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gigantul de aur

  Evenimentul la care faceti reclama are ca sponsor principal firma Dacia Plant, firma fondata de adepti ai gurului Bivolaru, CONDAMNAT anul trecut la SASE ANI DE INCHISOARE pentru SEX CU O MINORA.

  Taman bine se nimeresc pozele copiilor postate pe facebook app-ul evenimentului in acest context. Si tabara ca premiu. Daca s-ar fi cerut trei poze de la fiecare copil, in slip/costum de baie, fata si semi profil, ar fi fost exact cum se obisnuieste la inscrierea in taberele MISA, ca sa le controleze gurul Bivolaru aura.

  Asa gafa mai rar. Andreea Marin s-a intrecut pe sine. A devenit cumva adepta a gurului???

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact