Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

In mai, Teatrul Become aduce trei premiere la Sibiu

Pentru luna acesata Teatrul Become a pregătit trei premiere în regia unor regizori cu nume importante în domeniu teatral: două în regia Lianei Ceterchi, iar cea de-a treia în regia lui Cristi Juncu.

“Compania de Teatru Become se angajează încă o dată să aducă pe scena teatrului sibian unele dintre cele mai bune spectacole, exclusiv din zona teatrului independent, spectacole care vor stârni interesul şi curiozitatea publicului” spun organizatorii.

Miercuri, 7 mai începând cu ora 19:30 la Centrul de Tineret Sibiu din strada Nicolae Teclu nr. 41 se joacă ,,CEAI-HOV”. Spectacolul prezintă exerciţii scenice având la bază piesele scurte ale lui Anton Pavlovic Cehov. Evenimentul face parte din programul dedicat “Zilei Tineretului”. Intrarea este gratuită, pe bază de rezervare şi în limita locurilor disponibile.

Joi, 8 mai, ora 20:00 la ADORE, piaţa Cibin nr. 5 publicul sibian se întâlneşte cu ,,Radu Nechifor & friends” – un spectacol concert în care amfitrionul serii va fi talentatul naist Radu Nechifor. El va cânta alături de Marius Tuţă şi Alex Petre. “Un performance cu multe lacrimi de râs, un spectacol cu totul special va fi programat joi, 15 mai, ora 20:00, la ADORE.

,,Impro Show” un spectacol 100% de improvizatie în care implicarea publicului este importantă, din când în când, acesta, devenind partener de scenă. Distracţia şi râsul sunt garantate”, spun organizatorii. Joi, 22 mai, ora 20:00 în jurul focului se vor rosti o suită de poveşti ce vor ţine publicul cu sufletul la gură, în cadrul spectacolilui “Iluzii”.

Tot în Adore, publicul va putea vedea de data acesta spectacol în regia lui Cristi Juncu, produs de TEATRUL 74 din Târgu Mureş. “Iluzii” aduce în scenă patru tineri actori talentaţi, absolvenţi ai Universităţii de Teatru din Târgu Mureş.

Miercuri, 28 mai ora 20:00 se joacă one woman show-ul ,,Charlotte Salomon” în regia Lianei Ceterchi, care urmăreşte pe mai multe planuri felul în care Charlotte Salomon îşi trăieşte descoperirile succesive ale decepţiei. Jocul actriţei e intens, emoţionant, amar, demonstrând flexibilitatea spiritului uman confruntat cu distrugerea inevitabilă.

Ultima premieră a lunii mai are loc, joi 29 mai, ora 20:00, când se joacă ,,Pe recepţie” one woman show-ul tot în regia Lianei Ceterchi. Spectacolul spune povestea unei foste corporatiste ce decide să îşi trăiască altfel viaţa: renunţă la “binefacerile” unei vieţi comode şi devine om al străzii, “fiind permanent conectată la întreaga umanitate, întotdeauna pe recepţie”.

Preţul biletelor variază între între 10 şi 15 lei, pensionarii, elevii şi studenţii beneficiind de o reducere de 5 lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0745261751, iar biletele se pot cumpăra de la Centrul de Tineret Sibiu, strada Nicolae Teclu, nr 41.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus